Přejít k hlavnímu obsahu

První tým v CSPromod

3. 2. 2010 | 02:01 První tým v CSPromod
Jen necelé tři dny po vydání nové verze CSPromod se rozhodl první Counter-Strike: Source tým přejít zcela na tuto verzi a to i přesto, že hra je stále ve fázi vývoje a k plné hratelnosti ji chybí doladit nekolik aspektů.Švédský tým Blight Gaming, od nynějška známý jako "Gänget", což v překladu znamená gang, se rozhodl věnovat se pouze nové hře a trénování této verze. Stále zůstávájí členy organizace Blight Gaming, kterou budou nadále reprezentovat v CS:Source, dokud se neobjeví dotované CSP soutěže.
Výchozí obrázek

Jen necelé tři dny po vydání nové verze CSPromod se rozhodl první Counter-Strike: Source tým přejít zcela na tuto verzi a to i přesto, že hra je stále ve fázi vývoje a k plné hratelnosti ji chybí doladit nekolik aspektů.

Švédský tým Blight Gaming, od nynějška známý jako "Gänget", což v překladu znamená gang, se rozhodl věnovat se pouze nové hře a trénování této verze. Stále zůstávájí členy organizace Blight Gaming, kterou budou nadále reprezentovat v CS:Source, dokud se neobjeví dotované CSP soutěže.

"Někdo musí být tím prvním, který prorazí cestu pro ty ostatní," uvádí členové týmu v tiskovém prohlášení. "Všichni jsme již byli velmi unaveni špatnými turnaji a náhodným faktorem v CS:Source a kdyby nebyl vydán CSP, pravděpodobně bychom skončili s hraním."

Gänget

{#Švédsko} Robin 'Fifflaren' Johansson
{#Švédsko} Daniel 'giftig' Ivarsson
{#Švédsko} Christopher 'Helblinde' Nilsson
{#Švédsko} Joacim 'majk' Kroon
{#Švédsko} Markus 'ferus' Stenmark

Zdroj: Cadred
Štítky: přestup