Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v Blight Gaming

15. 2. 2010 | 12:04 Změny v Blight Gaming
Velmi nadějný finský tým Blight Gaming se uchýlil k několika změnám ve své sestavě. Odchází medik týmu Dajackal a tým posiluje dvojce hráčů Elimi a Tommi.Blight Gaming rozhodně patří do skupiny perspektivních klanů. Z nadprůměrného týmu se pomalu vypracovali až mezi ty nejlepší. Působení v první divizi na ETF2L to jen potvrzuje. Přesto, že se tým v poslední době značně zvednul, okolnosti si vyžádali změnu sestavy.
Výchozí obrázek

Velmi nadějný finský tým Blight Gaming se uchýlil k několika změnám ve své sestavě. Odchází medik týmu Dajackal a tým posiluje dvojce hráčů Elimi a Tommi.

Blight Gaming rozhodně patří do skupiny perspektivních klanů. Z nadprůměrného týmu se pomalu vypracovali až mezi ty nejlepší. Působení v první divizi na ETF2L to jen potvrzuje. Přesto, že se tým v poslední době značně zvednul, okolnosti si vyžádali změnu sestavy.

Z týmu nedobrovolně odchází medik Dajackal, se kterým zbytek týmu v poslední době nebyl příliš spokojen, hlavně z důvodu jeho neustálého vztekání se při hře. Jeho spoluhráči tak řešili otázku, zda má ještě smysl hrát, když je taková hra ani nebaví. Změna byla nevyhnutelná a Dajackal se tak s týmem loučí, ikdyž jsou si všichni vědomi toho, že to negativně ovlivní aktuální výkony týmu. Do budoucna ale chtělí Blight Gaming využít tuto změnu ve svůj prospěch.

Kdo Dajackala na jeho postu medika nahradí, není ještě jasné. Vedení týmu se nechalo slyšet, že se aktuálně snaží za Dajackala najít náhradu z řad finských hráčů. K týmu se sice nyní připojili Elimi a Tommi, ale oba zatím budou působit na pozici záložních hráčů. 

Sestava Blight Gaming.TF2 (EU):

{#Finsko} perry (scout)
{#Finsko} wrdo (scout)
{#Finsko} dreadi (soldier)
{#Finsko} monkiainen (soldier)
{#Finsko} m0re (demoman)

{#Finsko} tommi (záloha)
{#Finsko} arjeni (záloha)
{#Finsko} elimi (záloha)

Zdroj: Ressuply
Štítky: blight gaming