Přejít k hlavnímu obsahu

TORTUGA opouští Snoopy

15. 2. 2010 | 20:58 Counter Strike 1.6
Tým SnoopyGame se opět ocitá bez counter strike sekce. Po vyhození sestavy, která se uchytila u konkurenčních eXtatus, dává Snoopy sbohem i hráčům TORTUGY.Celek TORTUGA, který brázdí naše vody už nějaký ten čas v čele s kapitánem Milanem "Monty" Stanislavem, prožil na začátku roku menší reborn. Hráči se opět vrátili k tomu, co je nejvíce bavilo, a to střílení panáčků. Jako první se šance chopili SnoopyGame, kteří se právě ocitali bez counter strike sestavy.
Výchozí obrázek

Tým SnoopyGame se opět ocitá bez counter strike sekce. Po vyhození sestavy, která se uchytila u konkurenčních eXtatus, dává Snoopy sbohem i hráčům TORTUGY.

Celek TORTUGA, který brázdí naše vody už nějaký ten čas v čele s kapitánem Milanem "Monty" Stanislavem, prožil na začátku roku menší reborn. Hráči se opět vrátili k tomu, co je nejvíce bavilo, a to střílení panáčků. Jako první se šance chopili SnoopyGame, kteří se právě ocitali bez counter strike sestavy.

Hned na první akci, Mezihernový turnaj #1, se Snoopy ukázali ve velmi dobrém světle a i přesto, že do týmu přišel Lumír "D^emo" Skotnica, se kterým toho moc nenahráli, drtili jednoho soupeře za druhým. Jediný, kdo dokázal TORTUGU porazit, byl až klan Suicide ve finále turnaje.

Ovšem už na tomto turnaji se ukázalo, že hráči si nerozumí s vedením a to odmítlo zaplatit víc, než bylo potřeba. Konflikt pak vyvrcholil během domluv o poslání týmu na LanCraft. I přes skvělé ceny, které turnaj nabízí, by prý manažeři nedokázali pokrýt vše, co hráči vyžadovali. SnoopyGame se tak musí rozloučit se squadem, který vždy patřil k tomu nejlepšímu, co se tady u nás vyskytuje.

Sestava TORTUGA

{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Milan "Monty" Stanislav
{#Česká Republika} Lumír "D^emo" Skotnica
{#Česká Republika} Roman "Fantomas" Bobik
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel

Podle posledních informací mají hráči namířeno do slovenských DEFEATERS, která má zatím jen estonskou counter strike sekci. Hráčům a týmu SnoopyGame držíme do budoucna palce.