Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Zdevastované Rumunsko

16. 2. 2010 | 22:06 Counter Strike 1.6
Česká reprezentace totálně zesměšnila své soupeře z Rumunska. Díky skvěle odehrané první straně, kde naši hráči získali velký náskok, jsme porazili východní soupeře 21-9.Zápasu předcházely menší problémy se serverem, neboť rumunští hráči nechtěli hrát na ani jednom z námi poslaných IP. Nakonec se našel severský, přesněji švédský server, který splnil alespoň základní podmínky našich soupeřů. I tak na tomto serveru měli naši hráči skvělé pingy a krom menšího lagu Ondřeje "arsas" Lhoty po změně stran, si na něj nemohli kluci stěžovat.
Výchozí obrázek

Česká reprezentace totálně zesměšnila své soupeře z Rumunska. Díky skvěle odehrané první straně, kde naši hráči získali velký náskok, jsme porazili východní soupeře 21-9.

Zápasu předcházely menší problémy se serverem, neboť rumunští hráči nechtěli hrát na ani jednom z námi poslaných IP. Nakonec se našel severský, přesněji švédský server, který splnil alespoň základní podmínky našich soupeřů. I tak na tomto serveru měli naši hráči skvělé pingy a krom menšího lagu Ondřeje "arsas" Lhoty po změně stran, si na něj nemohli kluci stěžovat.

Po vyhraných nožích naši reprezentanti zvolili CT stranu a započali svou pouť za vítězstvím. Taktika ve stylu "pomalu a jistě vytahovat" se vydařila a naši hráči díky aktivní hře totálně zmátli své soupeře. Především pak musíme vyzdvihnout Tomáše "oskar!" Šťastného, kterému se dnes jeho vytahování velmi dařilo. Navíc fragy, které rozdával byly občas i mimo normální smýšlení. Tato one-man-show posílena o fragy kapitána Martina "zigurat" Slance a Tomáše "small" Bortela totálně zničila Rumuny a posunula nás blíž playoff.

{#Česká Republika} Česká Republika vs Rumunsko {#Rumunsko}
16.2. 21:00
[21:09]
de_nuke
Česká Republika: arsas, oskar!, zEro, zigurat, small
Rumunsko: SeDaN, MAriuS, PeRRy, k1d0r, DeCe

Zdroj: ClanBase