Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes finále Meziportálového turnaje

18. 2. 2010 | 02:36 Counter Strike: Source
Meziportálový turnaj v Counter Strike: Source se dostal do konečné fáze. Dnes od sedmi večer se ve finále střetne výběr PLAYzone.cz a domácí Undzwei.eu.
Výchozí obrázek

Meziportálový turnaj v Counter Strike: Source se dostal do konečné fáze. Dnes od sedmi večer se ve finále střetne výběr PLAYzone.cz a domácí Undzwei.eu.

Sestava

Pro turnaj v CS:S spojili síly jak redaktoři, tak admini našeho portálu. Na soupisce se nacházeli taková jména jako koběr, Maus, mullDie, cRL, či náš oblíbený a nejlepší čistič záchodů, fYčák. Tyto už tak kvalitní hráče doplnil náš hlavní cheathunter slaYer, správce webu, a nejlepší 1on1 hráč, milda, všudepřítomný KaZi a všeználek Man1. Protože jsme si nebyli jisti, jestli se vůbec sejdeme na zápasy, do zbraně jsme povolali také "nováčky" J.a.n.y.y.-ho a Duka. Tuto sestavu ještě doplnili naši CS:S admini N1nja a f4k3r. No a hlavní oporou se měl stát náš mozek, MajklGO. V této sestavě jsme se rozhodli dobýt titul nejlepšího portálu v Counter Strike:Source.

Skupiny

Do turnaje se nakonec přihlásily jen čtyři týmy, je škoda, že když se jedná o CS 1.6, tak zničehonic se najde horda portálů a miliony hráčů, kteří chtějí hrát. Ony čtyři týmy si to mezi sebou rozdali vždy třikrát, pričemž do playoff postupovali všichni čtyři.

Celý natěšení jsme se na první zápas sešli v hojném počtu a tak musel náš kapitán, já, rozhodnout kdo bude hrát. Zahrál jsem si na hrdinu a nechal hrát kluky v sestavě, která toho sice málo nenastřílela, ale vše se mělo točit okolo koběra a KaZi-ho, kteří toho měli do té doby nejvíc nahráno a nastříleno. První soupeř z Bitchespowa nám na de_dust2 uštědřil porážku 10-16 a kluci zjistili, že to nebude jen tak lehké. Ovšem tato porážka nám dodala na síle a od té doby jsme do dalších zápasů šli nabuzení a alespoň trochu "na-dé-em-kovaní".

Jediným vrubem na kráse se stal pak poslední zápas opět na de_dust2, na kterém jsme odehráli hodně vyrovnaný zápas s domácí U2. Po řadě chyb jsme prohráli 14-16 a to nás kvůli menšímu počtu vyhraných kol přesunulo na druhé místo ve skupině. Po zkontumovaném zápase proti Bitchespowa, narazíme dnes večer opět na silné U2.

{#PLAYzone} PLAYzone.cz vs Undzwei.eu {#Evropská unie}
19:00
[2:0]
SourceTV: pollux.undzwei.eu:28020
BO3
PLAYzone.cz: koběr, KaZi, Duke, slaYer, Man1/MajklGO
Undzwei.eu: virginONE, black1, hrosik13, SkunkTM, radeoNko
Sázky budou doplněny

Tak co, přijdete nás podpořit na SourceTV?