Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers ve statistikách z DH

21. 2. 2010 | 21:20 Counter Strike 1.6
DreamHack Winter je sice už daleko za náma, ale admini evropského portálu HLTV.org teprve včera vyhodnotili všechny statistiky ze zápasů tohoto turnaje.Jistě si pamatujete, že na DreamHack odcestoval i náš český tým, celek NecroRaisers. Ti se po rychlém přesunu z nEophyte odvážili dojet si pro menší úspěch pro naší zem, když postoupili do skupinové fáze turnaje a tam remizovat dva zápasy ze tří a uhrát pěkný zápas s SK Gaming. K postupu do play off chybělo jedno kolo, ale i přesto konečně nějaký český tým zasáhl do evropského dění.
Výchozí obrázek

DreamHack Winter je sice už daleko za náma, ale admini evropského portálu HLTV.org teprve včera vyhodnotili všechny statistiky ze zápasů tohoto turnaje.

Jistě si pamatujete, že na DreamHack odcestoval i náš český tým, celek NecroRaisers. Ti se po rychlém přesunu z nEophyte odvážili dojet si pro menší úspěch pro naší zem, když postoupili do skupinové fáze turnaje a tam remizovat dva zápasy ze tří a uhrát pěkný zápas s SK Gaming. K postupu do play off chybělo jedno kolo, ale i přesto konečně nějaký český tým zasáhl do evropského dění.

A teď ke statistikám. Nejlepší hráč českého celku se stal Martin "zigurat" Slanec, který s 1.17 K/D a +10 fragy obsadil celkové 27. místo a nechal za sebou jména jako cArn, threat či face. Do stovky se vešel také kapitán NecroRaiser Tomáš "zEro" Bojanovský, který se umístil na 60. místě s 1.02 K/D a +1 fragem.

NecroRaisers sice odehráli jen tři regulérní zápasy, ale celkově jako tým obsadili 17. místo s 0.89 K/D a rozdílem -37 fragů.

Statistiky

Doplním, že nejlepším hráčem turnaje se stal André "BARRBAR" Möller a nejlepším týmem se stali Meet Your Makers. Všechny statistiky si můžete prohlédnout na stránkách HLTV.org