Přejít k hlavnímu obsahu

* MH: Ban za krádež pre Team Disco

22. 2. 2010 | 00:11 Counter Strike 1.6
Druhý mezihernový turnaj v hre Counter-Strike 1.6 máme úspešne za sebou ale v konečnom dôsledku ma trpkú príchuť.UPDATE:Označení viníků v této formě bylo ze strany admina MZH unáhlené. Zmiňovaní 4 hráči budou dále řešit záležitost přímo s hernou. BAN na všechny PZ soutěže bude zrušen, jejich další účast v seriálu MZH bude výsledkem dalších zjištění.
Výchozí obrázek

Druhý mezihernový turnaj v hre Counter-Strike 1.6 máme úspešne za sebou ale v konečnom dôsledku ma trpkú príchuť.

UPDATE:

Označení viníků v této formě bylo ze strany admina MZH unáhlené. Zmiňovaní 4 hráči budou dále řešit záležitost přímo s hernou. BAN na všechny PZ soutěže bude zrušen, jejich další účast v seriálu MZH bude výsledkem dalších zjištění.

Toto prohlášení je ale nezbavuje zodpovědnosti za své chování ani nevylučuje jejich podíl viny na celé záležitosti, ať už všech či jen jednotlivců. Pravdu ale bude hledat sama herna vs tito hráči. V následujících dnech dojde k updatu pravidel MZH a k zavedení určitých norem chování hráčů v herně.

Prezentace totou formou nebyla nejšťastnější, ale doufám, že v tom najdeme všichni poučení.

Díky za pochopení, Soptik.

Prejdem rovno k veci, ktorá je v nadpise. V Brnenskej herni PGCC Veľký Špalíček došlo včera ku krádeži, konkrétne bolo odcudzených 4 x myši Logitech mx518 a jeden headset Sennheiser HD202. Tochto zločinu sa dopustil Team Disco, ktorý nemal problém ani s tým, že všetok tento hardware je priviazany k PC, všetky zariadenie boli odstrihnuté. Jedná sa o týchto hráčov:

Všetci títo hráči dostávaju ban na všetky súťaze poriadané PLAYzone.cz, tak ako online tak aj offline. Dúfam, že tento prípad bude slúžiť ako odstrašujúci pre ostatných zlodejov. Uprímne mňa to veľmi mrzí a v mene celého PLAYzone sa ospravedľnujeme Veľkému Špalíčku za vzniknuté problémy.

Uvedomte si jedno, mezihernové turnaje robíme pre Vás hráčov, tak sa skúste k tomu aj tak staviať a prejaviť trošku úcty a zhovievavosti k nám. Fakt je nevhodné písať adminovi, aký je kokot, piča a podobne v ďalšom prípade dostane takýto hráč rovno ban a tím môže byť vylúčený z turnaja. Myslím si, že je to pochopiteľné.

V neposlednom rade chcem poďakovať novým herniam, ktoré sa síce niektoré potýkali s problémom s internetom ale dokázali tieto problémy operatívne riešiť. Tu sa chcem zase obrátiť k komunite, skúste chápať, že problém pádu internetu sa nedá predvídavať a tak ako Vám doma vypadne internet tak sa to môže stať aj v herni a preto by ste mohli byť trošku zhovievajší, viem že to nie je príjemné ale tým, že si dáte do nicku <3 ping, LOSS 50 ten internet neopravíte. Ale je to Váš boj, samozrejme sa aspoň takto ospravedľnujem za vzniknuté problémy, robíme všetko preto aby bol každý MH kvalitnejší a kvalitnejší.