Přejít k hlavnímu obsahu

WES: Německá a Evropská kvalifikace

23. 2. 2010 | 00:48 Counter Strike 1.6
Akce World Electronic Sports se čim dál tím rychlejí blíží ke své hlavní fázi. Po kvalifikacích ve východní Evropě, byla dnes na řadě německá a ve středu evropská kvalifikace, do které zasáhnou i dva česko-slovenské týmy.
Výchozí obrázek

Akce World Electronic Sports se čim dál tím rychlejí blíží ke své hlavní fázi. Po kvalifikacích ve východní Evropě, byla dnes na řadě německá a ve středu evropská kvalifikace, do které zasáhnou i dva česko-slovenské týmy.


Začněme nejdříve německou kvalifikací, kam se přihlásil i nedávný vítěz únorového Mezihernového turnaje, celek eSuba. Český klan mezi ostatními německými týmy měl jistou šanci na vítězství, přece jen do turnaje se nezapojil žádný z celků hrajících německou ESL Pro Series. Jediným pořádným jménem, který tak trochu naháněl hrůzu byl klan 2easy4, účastník DreamHack Winter, kde se "proslavil" díky podvádění proti švédským fnatic. Esuba nakonec postoupila až do semifinále, kde právě narazila na výše zmíněný německý tým. Ten však české matadory porazil jednoznačně 16-7 a ve finále si nakonec poradil i s týmem Patriots. Němečtí 2easy4 si tak vybojovali účast v hlavní fázi turnaje, kde vítěz získá peněžní odměnu ve výši 2.000$. Více detailů o německé kvalifikaci naleznete na stránkách WESgg.com

Evropská kvalifikace se hraje sice až ve středu, ale už teď známe většinu účastníků. Mezi evropské celky se registrovali i čeští NecroRaisers a slovenští Suicide. Kvalifikace se hraje ve středu od osmé hodiny večerní, zatím se tedy neví, jestli bude platit oficiální čas pro zápas české reprezentace. Největší hrůzu ovšem dle jména jistě nahání Oslo Lions, ti jsou však po změně sestavy dosti nesehraní, ale nicky jako Vertigo nebo DaY už i tak nahání hrůzu. Dalším favoritem na jeden ze dvou postů v hlavní fázi jsou jistě i britští ButtonBashers, kteří na nedávné norské LAN akci The Gathering předvedli kvalitní výkon. Mezi registrovanými týmy je i eSuba, ale podle posledních zpráv, se neví, jestli parta okolo Michaela "jckl" Holého naskočí do tohoto turnaje.

Evropská kvalifikace - Týmy

ENTiTY - helius, kalaN, neno, rdn, dreadon
{#Velká británie} The Imperial - robbs, Kenjinn, Sharpe, Rampage, Hugzoo
eXplode - unn1x, P5YMON, pandazz, freeman, kitha
{#Litva} Detox Gaming - david, Duki, feis, vltr, blagh
{#Rakousko} BAHURWA - kakafu, nokz, piCaro, luuuk, dj4
{#Dánsko} Team XLBet - xlo, Maximus, luffe, Katulen, xone
{#Velká británie} ButtonBashers - arch1e, Faken, JungleboY, taLz, zaK
{#Albánie} Notalents - viper, Mastakilla, Original, Running, aR
{#Norsko} Oslo Lions - zEn, DaY, RashiE, Vertigo, m1kk1s
{#Slovenská Republika} Suicide - StaN, baf0, nim, uno, benq1
{#Rumunsko} Project Mercenary - Leon, herad, iuLIKEme, krazyINTTT, tec0.
{#Česká Republika} NecroRaisers - zEro, pepik, petras, zigurat, arsas
{#Polsko} uSp-Four Fanatic - mXk, dakus, fanek, kez, atgod
{#Bulharsko} HEADSHOTBG - MILENk0, NECRO, dsitw, Geko, Om37A
{#Česká Republika} eSuba - jckl, oskar!, selby, gns, jRi

Turnaj se hraje takovým stylem, že 24. se hrají první dvě kola pavouka (1/16 a 1/8) a 25. se pak hraje čtvrtfinále, semifinále a finále. Do hlavního turnaje postupují finalisté. Držíme palce česko-slovenským reprezentatům.

Zdroj: WES