Přejít k hlavnímu obsahu

WES: Týmový BOOM

24. 2. 2010 | 15:32 Counter Strike 1.6
Snad i díky článku na našich stránkách se do kvalifikace o WES Master Cupu přihlásilo dalších osm týmů. Vedle česko-slovenské špičky se registrovali i týmy, které budou chtít z turnaje pobrat co nejvíce zkušeností.
Výchozí obrázek

Snad i díky článku na našich stránkách se do kvalifikace o WES Master Cupu přihlásilo dalších osm týmů. Vedle česko-slovenské špičky se registrovali i týmy, které budou chtít z turnaje pobrat co nejvíce zkušeností.


Z původních patnácti týmů se evropská kvalifikace rozrostla na rovných sto týmů! Kromě týmů, které můžete potkat na našich kolbištích, se registrovala i evropská špička. Týmy jako LowLandLions, MJAOMODE, KerchNET nebo Team Wizards dnes večer usednou k počítačům a rozvíří prach na svých serverech. Kdo se nakonec stane tím šťastným a dostane se do finále, které zaručuje spot v hlavním turnaji?

Protože se do kvalifikace registrovala stovka týmů, byli organizátoři nuceni udělat menší změnu v plánu. Dnes vypsali, které týmy měli to štěstí a dostali freewin do dalšího kola. Mezi tyto týmy se dostali i některé české a slovenské cely - to více až za chvíli. Dnes od 20.00 se odehrají zápasy prvního kola, ve kterém uvidíme i některé české týmy. Ještě dnes, v půl desáte večer, se bude pokračovat zápasy druhého kola, kam se dostane 64 týmů. Kvalifikace bude pokračovat zítra, opět od osmi hodin večer a následně se odehraje osmifinále, opět od půl desáté večer. Pozítří se začne už v sedm hodin večer - čtvrtfinálem a přes semifinále se okolo jedenácté večer dozvíme dva týmy, které si zahrají s nejlepšími týmy v WES Master Cupu.

Česko-Slovenské celky v akci

1/64 - 20:00
{#Česko + Slovensko} BlackTrains - freewin a postup do dalšího kola
{#Slovenská Republika} PERUN PG - {#Řecko} Nevermore
{#Česká Republika} eEriness - freewin a postup do dalšího kola
{#Slovenská Republika} Fofos.sk - {#Slovenská Republika} ElimiNATION
{#Slovenská Republika} suicide - {#Polsko} PP Team
{#Česká Republika} eXtatus - {#Švédsko} Powered by
{#Chorvatsko} Hard 2 Get - {#Slovenská Republika} Europe da Best
{#Česká Republika} NecroRaisers - freewin a postup do dalšího kola
{#Slovenská Republika} Fresh-Team.eu - freewin a postup do dalšího kola
{#Česká Republika} eSuba - {#Ukrajina} Numbazz
{#Litva} Specass - {#Česká Republika} FROZENRIDERS

Večer vám přineseme update zápasů do druhého kola, prozatím si můžete vsadit na zápasy prvního kola. Jako vždy pomocí našich sázek. Pro ty, kteří by se chtěli dívat na HLTV, budete si muset tentokrát vystačit jen s výsledky nebo se známostmi. Tento turnaj se hraje na vlastních serverech, tudíž kdo by měl šanci dodat nějaké HLTV, dopište ho prosím sem do komentáře. Všem účastníkům držíme palce!