Přejít k hlavnímu obsahu

WES: Úspěchy našich týmů

25. 2. 2010 | 00:49 Counter Strike 1.6
První fáze kvalifikace o turnaj WES Masters je za námi a některé česko-slovenské celky se museli rozloučit s nadějí na vítězství. I přesto do zítřejší části postoupili všichni favorité a dokonce se zrodilo i jedno překvapení.
Výchozí obrázek

První fáze kvalifikace o turnaj WES Masters je za námi a některé česko-slovenské celky se museli rozloučit s nadějí na vítězství. I přesto do zítřejší části postoupili všichni favorité a dokonce se zrodilo i jedno překvapení.


Začněme s týmy, které si museli zahrát první vyřazovací část. Do té se dostaly týmy PERUN PG, Fofos Gaming, ElimiNATION, eSuba, suicide, eXtatus, FROZENRIDERS a Europe da Best. Většina z nich si se svým prvním soupeřem poradila a postoupila do pozdějšího druhého kola. Na koho vyšel smolík hned v prvním kole, byli FROZENRIDERS, kteří prohráli s litevskými Specass a ElimiNATION, kteří vypadli na svých "partnerech" Fofos Gaming.

Do druhého kola se už zapojily týmy, které prvním kolem prošli díky freewinu. Vidět jsme tak mohli mix BlackTrains, druhý tým z únorového Meziherňáku, NecroRaisers, eEriness a Fresh-Team.eu.
BlackTrains narazili na německé BANDIT3N, se kterými svedli pěkný zápas, ale "banditi" uloupili vítězství na svou stranu. Slovenští PERUN PG narazili na dánské giganty Team XLBet a prohráli jednoznačně 5-16. Na eEriness vyšli belgičtí Confronto, kteří českému celku málem nadělili kanára. Confronto si se svým soupeřem doslova pohráli a dovolili eEriness jen jeden bod. Fofos gaming narazili na team-OPRI z Polska. Tento neznámý celek slovenským hráčům nedělal moc velké potíže a fofos si došli pro vítězství 16-4. Druhý celek, který vypadl, byli překvapivě slovenští suicide, jenž vypadli na estonských nOu. První pořádný zápas nás čekal mezi eXtatus a Oslo Lions. Norští hráči ovšem do zápasu nenastoupili a eXtatus se podařilo postoupit do další části turnaje. Z turnaje pak vypadli dva slovenské celky - Europe da Best a Fresh-team.eu, kteří svým soupeřům dali jen po čtyřech bodech. "Evropa" vypadla na srbských NOOB5, zatímco Fresh-team vypadl na ostrovních eMpathy. Vítězství pak urvali NecroRaisers a eSuba. Prvně zmíněný klan si vydobil výhru až v posledním kole, to když porazil britské strOng 16-14. Vítěz únorového Mezihernového turnaje, celek eSuba, si pak po náročném zápase s ukrajinskými Numbazz užil trochu "huntu", když porazil makedonské Together As One 16-2.

Už dnes narazí naše týmy na další soupeře. Dostane se některý z nich do pátečního finále? Dle organizátorů tuto šanci mají především hráči eSuby, kteří už dokázali svůj v německé kvalifikaci, kde došli až do semifinále. V boji o místo v hlavním turnaji jsou stále dánští Team XLBet, polská dvojice Pentagram G-Shock a BenQ.DELTAeSPORTS, ukrajinští KerchNET a britští TheImperial.

Dnešní zápasy

Pentagram G-Shock vs eXtatus
NecroRaisers vs duNzo
eMpathy vs eSuba
fofos gaming vs thinktwice

Doufám, že svým oblíbeným týmům budete opět držet palce!

Zdroj: WES