Přejít k hlavnímu obsahu

WES: Základní skupiny

27. 2. 2010 | 01:36 Counter Strike 1.6
Evropská kvalifikace je za námi a pro nás skončila tím nejhorším možným způsobem. Oba naši zástupci, týmy NecroRaisers a eSuba, prohráli své čtvrtfinálové zápasy a nestanou se tak součástí prvního re-born turnaje WES Masters Cup.
Výchozí obrázek

Evropská kvalifikace je za námi a pro nás skončila tím nejhorším možným způsobem. Oba naši zástupci, týmy NecroRaisers a eSuba, prohráli své čtvrtfinálové zápasy a nestanou se tak součástí prvního re-born turnaje WES Masters Cup.


Dnešní, finální části, předcházela nemilá zpráva od adminů turnaje. ta se týkala litevských Specas, kteří mezi sebou měli cheatera. Tím pádem se soupeřem eSuby stali belgičtí LowLandLions, za které hraje i holandský reprezentant luosrevo. Čeští hráči si vytvořili menší náskok a vedli 5:3, jenže po chybách následoval šestikolový příděl a rázem eSuba prohrávala 5:9. Náš zástupce se pak zmohl v odpor, ale i přesto si belgický celek nenechal vzít vítězství a postup do semifinále.

Podrobná reportáž z Intel Extreme Masters 4 na PLAYzone.cz

NecroRaisers měli také hratelného soupeře, polské Pentagram. Hráči si na své soupeře věřili, ale místo toho přišla studená severní sprcha. Na mapě de_tuscan polský celek vyhrál první stranu 10-5 a vedl dokonce už 15-7, ale chyb, kterých se pak dopustili jen zmírnili porážku českého zástupce 16-13.

V semifinálových zápasech jsme měli možnost vidět jedno pobaltské derby a zápas dvou favoritů. Z turnaje se dnes odhlásili velcí favorité, dánští Team XLBet. Jejich místo tak zaujali v semifinále figure05, kteří si to o postup mezi elitu rozdali s nOu. Estonský celek první mapu sice prohrál, v dalších dvou se ale vyvaroval chyb a jednoznačně přejel své litevské soupeře. Díky tomuto vítězství si zajistili spot v hlavním turnaji.

Zápas mezi Pentagram G-Shock a LowLandLions neměl jednoznačného favorita. Oba celky patří k tomu nejlepšímu co tamní scéna nabízí, tudíž možnost vidět souboj této dvojice byla opravdu jedinečná. Navíc polský celek bude k vidění na blížícím se LanCraftu, tudíž si můžeme udělat obrázek o tom, co nám tento celek předvede. V dramatickém zápase se první mapa povedla LLL, druhou pak jednoznačně vyhráli PGS a třetí, de_inferno opět ovládli belgičtí hráči. Ti si tak zajistili spot v dnešním turnaji, kde se představí i američtí Evil Geniuses.

Základní skupiny

Skupina ASkupina B
{#Polsko} Frag eXecutors{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Finsko} PlayZone.fi{#Norsko} cbteam
{#Švédsko} H2k Gaming{#Švédsko} PlayZone.se
{#Ukrajina} PeopleInGame{#Ukrajina} DTS.Chatrix
{#Moldávie} Alliance{#Bělorusko} vit-A-min
{#Litva} LCSL{#Německo} 2easy4
{#Belgie} LowLandLions{#Ruská federace} gr2d by n2l
{#Ruská federace} EGIPT9NE{#Estonsko} nOu

Na vybrané zápasy máte možnost si vsadit. Proto tedy neváhejte a zajděte do našich sázek a zkuste vyhrát nějaké kredity, nebo si upevnit své postavení v žebříčku!