Přejít k hlavnímu obsahu

WES: Evil Geniuses vítězi

28. 2. 2010 | 01:37 Counter Strike 1.6
První část online turnaje World Electronic Sports Masters Cup je za námi a nejlépe z něho vyšli dva severské klany, norští CBteam a švédští H2k Gaming.
Výchozí obrázek

První část online turnaje World Electronic Sports Masters Cup je za námi a nejlépe z něho vyšli dva severské klany, norští CBteam a švédští H2k Gaming.


*Američtí Evil Geniuses, kteří jsou v tuto dobu na bootcampu v Berlíně, vyhráli první WES Masters Cup pořádaný ukrajinskými organizátory. Ve finále se střetli se svými přemožiteli ze skupiny, norskými CBteam. Američané ovšem předvedli skvělý výkon a nedali svým soupeřům vůbec šanci. Na obou mapách své soupeře jednoznačně předčili a těch pár bodů, které potřebovali, za druhou stranu vždy získali. Evil Geniuses se tak stali majiteli 2.000 dollarů.

Před finálovým zápasem tým H2k Gaming podal protest na hráče Evil Geniuses - Storma, který při vytváření smoke screenu zapomněl zapnout TAB. Tento protest razantně zamítl hlavní admin turnaje Dmitriy "ReD" Zelenchenko a hráč H2k Gaming - Zyppe se nejspíš naštval, ale šel offline. H2k tak museli přenechat třetí místo švédským PlayZone.

1. místo - {#Spojené státy americké} Evil Geniuses 2.000$
2. místo - {#Norsko} CBteam 1.000$
3. místo - {#Švédsko} PlayZone.se 500$

První den přinesl hned jednu velkou změnu, a to když na poslední chvíli tým Frag eXecutors, favorit turnaje, odřekl jsou účast v turnaji. Na jejich místo byli ihned dosazeni jiní polští hráči, Pentagram G-Shock.

V prvních zápasech si papíroví favorité vedli skvěle, body si na své konto připsali finská a švédská sekce klanu Playzone, se svými soupeři si poradili i DTS.Chatrix, H2k a 2easy4. Velkým překvapením byla prohra Evil Geniuses s norskými CBteam a také nástup ruských EGIPT9N, kteří porazili ukrajinské PeopleInGame.
Norští hráči si udrželi skvělou formu po celý turnaj a vždy odešli ze serveru s pocitem vítězství. V tomto jim konkurovali ve druhé skupině hráči H2k Gaming, kteří nejspíše už pod vedením Abdi "Spawn" Mohameda porazili všechny své soupeře a získali tak jednadvacet bodů za sedm vítězství. Tuto severskou dvojici do šestičleného play-off ještě doprovodili američtí Evil Geniuses, ruští EGIPT9N, PeopleInGame z Ukrajiny a druhý švédský tým PlayZone.

WES Masters Cup #1
1.KOLO
SEMIFINÁLE
FINÁLE
VÍTĚZ
BO3 - 15:00
BO3 - 18:00

BO3 - 21:00


{#Švédsko} H2k Gaming






vs.{#Švédsko} H2k Gaming



{#World} freewin






tuscan 17-19 dust2 16-10 inferno 14-16{#Spojené státy americké} Evil Geniuses

{#Spojené státy americké} Evil Geniuses    




train 16-7 dust2 16-5{#Spojené státy americké} Evil Geniuses


{#Ruská federace} EGIPT9N








nuke 16-6 inferno 16-6{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Ukrajina} PeopleInGame




inferno 13-16 dust2 19-15 tuscan 9-16{#Švédsko} PlayZone.se


{#Švédsko} PlayZone.se





inferno 16-19 dust2 16-5 tuscan 12-16{#Norsko} CBteam
{#World} freewin




vs.{#Norsko} CBteam


{#Norsko} CBteam

Zítra se začíná už ve tři hodiny odpoledne. Kdo máte zájem, jako vždy pro vás budou připravené HLTV k zápasům. Pro fanoušky STREAmu organizátoři poskytli i tuto možnost sledování zápasů. To vše na stránkách WESgg.com.