Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL LC Silesia: 7days a přidána hra

17. 2. 2010 | 00:02 Counter Strike 1.6
Všechny přípravy na LanCraft Silesia finišují a organizátoři už pomalu a jistě připravují Krnov pro sešlost nejlepších hráčů a týmů z Česka, Slovenska a Polska.
Výchozí obrázek

Všechny přípravy na LanCraft Silesia finišují a organizátoři už pomalu a jistě připravují Krnov pro sešlost nejlepších hráčů a týmů z Česka, Slovenska a Polska.


První věc, kterou bych chtěl zdůraznit, je ta, že všichni hráči prozatím nezaplatili své registrace. Především se jedná o hráče Counter Strike 1.6, kde je registrovaných 99 lidí a je zde mnoho neúplných týmů. Pro platbu předem máte už jen 10 dní, tedy do 26. 2. 2010. Do této doby prosíme, aby se hráči doregistrovali a zaplatili své poplatky.

Navíc organizátor turnaje Lukáš "Jump" Vobecký se zítra stane hostem Dasnet Rádia, který se stará o DotA komunitu. Vse se bude točit okolo nadcházejícího turnaje a dokonce jeden ze šťastných lidí, kteří se Lukáše na něco zeptají, mají tu možnost vyhrát lístek na LanCraft Silesia. Kdo by měl zájem zeptat se na něco hlavního organizátora turnaje, musí zajít na stránky dasnet.cz, kde se musí registrovat.

Nový sponzor

Mám velkou radost, že mohu oficiálně pustit do světa další překvapení.

Díky našemu hlavnímu partnerovi budeme mít připraveny pro hráče na LanCraftu balíček od firmy 7days. Každý z nich bude obsahovat Croissant a 3 Cake Bary.

Balíčky budou připraveny pro prvních 300 hráčů, kteří zavítají na INTEL LanCraft Silesia a jejich celková hodnota dosahuje částky 13.500,- Kč! Proto doporučuji, neotálejte příliš s příjezdem.

Nová hra

A navíc na žádost komunity zařazujeme mezi hry podporované LanCraftem další strategii - Warhammer 40,000: Dawn of War.

Ten je zatím v počtu 8 účastníků zařazen mezi doprovodné turnaje.