Přejít k hlavnímu obsahu

Reason vítězí v Sapphire turnaji

1. 3. 2010 | 20:46 Counter Strike: Source
Česko-slovenská jednička, Counter-Strike: Source tým Reason Gaming si včera ve večerních hodinách poradil ve finále Sapphire Challenge, které se konalo v rámci série turnajů Esports Heaven, s Excello a stal se tak celkovým vítězem.Turnaje se zúčastnilo celkem 128 týmů, které byly rozděleny do jednoho obrovského pavouka. Reason Gaming se podařilo vítěznou sérií šesti zápasů dostat až do finále, kde udolali zmíněné Excello 2-1 na mapy a odnášejí si tak z tohoto krátkého turnaje první cenu, kterou je 500 eur (zhruba 13 tisíc Kč).
Výchozí obrázek

Česko-slovenská jednička, Counter-Strike: Source tým Reason Gaming si včera ve večerních hodinách poradil ve finále Sapphire Challenge, které se konalo v rámci série turnajů Esports Heaven, s Excello a stal se tak celkovým vítězem.

Turnaje se zúčastnilo celkem 128 týmů, které byly rozděleny do jednoho obrovského pavouka. Reason Gaming se podařilo vítěznou sérií šesti zápasů dostat až do finále, kde udolali zmíněné Excello 2-1 na mapy a odnášejí si tak z tohoto krátkého turnaje první cenu, kterou je 500 eur (zhruba 13 tisíc Kč).

Ve finále zvítězili Reason Gaming na mapě de_train, Excello srovnali skóre vítězstvím na de_nuke. Na rozhodující mapě de_tuscan jednoznačně dominoval zástupce naší scény.

Konečné pořadí

1. místo {#Česko + Slovensko} Reason Gaming
2. místo {#Finsko} Excello
3. místo {#Dánsko} Imperial
4. místo {#Rakousko} plan-B

Zdroj: cadred.org
Štítky: Reason Gaming