Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Naposledy s Finskem

2. 3. 2010 | 19:44 Counter Strike 1.6
Česká reprezentace zítra v osm hodin večer vstoupí do posledního zápasu Clanbase Nations Cupu XIII. Jejich posledním soupeřem budou Finové, kteří toho prozatím ve skupině moc nepředvedli.Do zápasu s Finskem se kapitán reprezentace Martin "zigurat" Slanec rozhodl povolat hráče FU.sk Jana "j0han" Juráně, který prozatím figuroval na postu náhradníka. Česko už má postup do další fáze turnaje jistý, proto se kapitán rozhodl vyzkoušet tohoto "pistolníka", jestli mu to ještě střílí jako v dobách největší slávy slovenského klanu.
Výchozí obrázek

Česká reprezentace zítra v osm hodin večer vstoupí do posledního zápasu Clanbase Nations Cupu XIII. Jejich posledním soupeřem budou Finové, kteří toho prozatím ve skupině moc nepředvedli.

Do zápasu s Finskem se kapitán reprezentace Martin "zigurat" Slanec rozhodl povolat hráče FU.sk Jana "j0han" Juráně, který prozatím figuroval na postu náhradníka. Česko už má postup do další fáze turnaje jistý, proto se kapitán rozhodl vyzkoušet tohoto "pistolníka", jestli mu to ještě střílí jako v dobách největší slávy slovenského klanu.

Naproti tomu Finsko ze tří zápasů všechny prohrál a drží tak poslední místo ve skupině. Jeden z papírových favoritů a stříbrný tým z loňského roku, tak má minimální šanci postoupit ze skupiny. I tak do našeho zápasu půjdou řádně namotivováni, záleží ovšem v jaké sestavě Finové nastoupí.

{#Česká Republika} Česká Republika vs Finsko {#Finsko}
Úterý 20:00
[xx:xx]

de_train
HLTV: hltv4.verygames.net:27097
Česká Republika: zigurat, oskar!, j0han, small, zEro
Pravděpodobná Finsko: tihOp, contE, plastE, jigetus, NASU
Sázky

Jako vždy se můžete těšit na komentář v podání Jiřího "mullDie" Čipery. Kdo doposud neslyšel ani jeden z našich komentářů a chtěl by se zúčastnit, stačí, když si stáhne program TS3 ze stránek PLAYzone.cz. Pak se stačí před osmou hodinou večerní napojit na náš server a připojit se do místnosti.

Zdroj: ClanBase
Štítky: NationsCup XIII