Přejít k hlavnímu obsahu

Represents s novou sekcí

3. 3. 2010 | 00:00 Counter Strike 1.6
Česká multigamingová organizace Represents Gaming se znovu pyšní counter strike 1.6 sekcí. V jejím čele stojí nám velmi známá postava Tomáš "jAPKO!" Chyba.
Výchozí obrázek

Česká multigamingová organizace Represents Gaming se znovu pyšní counter strike 1.6 sekcí. V jejím čele stojí nám velmi známá postava Tomáš "jAPKO!" Chyba.

Nedávno Represents Gaming opustila sekce okolo Davida "Kurt" Přibyla a nevědělo se, jestli se u týmu objeví jiná sekce. S příchodem Tomáše "Ceky" Cekyho se ovšem pohnuly ledy a začali se hrnout nabídky. Mezi nimi se našla i nabídka nejlepší, a to možnost angažování týmu ABSOLUTE, který na únorovém mezihernovém turnaji zdatně sekundoval slovenským suicide a vypadl nakonec až ve čtvrtfinále turnaje po zdlouhavém prodloužení s týmem FROZENRIDERS.

Do akce se tak vrací dvojice Tomáš "jAPKO!" Chyba a Martin "KUK1" Buchta, které jsme pospolu mohli vidět naposledy v barvách moops-gaming. K této dvojici se přidává duo hráčů z GenGaming Petr "ptex" Tomášek a Jan "netrex" Trulík. Tuto pětici doplňuje - pro někoho talent, pro někoho onliner - Karel "FrEEdi" Královec. Jestli to klukům v této sestavě pofachá a dostanou se mezi pět nejlepších celků, jak avizují na klanovském webu, to nám řekne pouze čas.

Nejdříve bych chtěl pozdravit celý multiklan REPRESENTS. Doufám, že se tu máte pěkně a teď k věci. Od posledního Mezihernového turnaje jsme dostali spoustu nabídek, čekali jsme na tu nejlepší a dá se říci, že přišla v pravý čas - před MH. Věříme, že jsme si vybrali správně, a že splníte vše, na čem jsme se domluvili. Tomáš "jAPKO!" Chyba


Chtěl bych klukům popřát hodně štěstí a mnoho úspěchů v naších barvách a doufám, že je tohle dlouhodobá záležitost a ne takové to střídání, které u nás panovalo přibližně o Vánocích v podobě Call of Duty 4 sekce. Michal "Drobek" Sztefka

Represents Gaming 1.6

{#Česká Republika} Tomáš "jAPKO!" Chyba
{#Česká Republika} Martin "KUK1" Buchta
{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} Jan "netrex" Trulík
{#Česká Republika} Karel "FrEEdi" Královec

Celé sekci a týmu držíme palce v nadcházejících měsících. GL HF