Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft Express: Praha - Krnov

4. 3. 2010 | 02:00 Všechny hry
Řešíte stále ještě dopravu? Po zrušení plánované dopravy se začínají na poslední chvíli množít dotazy účastníků na možnou dopravu.UPDATE: Do autobusu se naskládalo během uplynulého týdne několik zájemců, kteří jsou zastoupeni v počtu 15-ti lidí ( 1:01 AM )lord60, krooder ( 5x ), Efron , ufo , rasan , uni , sGREEN, chmelda , molinari , memphis , salva
Výchozí obrázek

Řešíte stále ještě dopravu? Po zrušení plánované dopravy se začínají na poslední chvíli množít dotazy účastníků na možnou dopravu.

UPDATE: Do autobusu se naskládalo během uplynulého týdne několik zájemců, kteří jsou zastoupeni v počtu 15-ti lidí ( 1:01 AM )

lord60, krooder ( 5x ), Efron , ufo , rasan , uni , sGREEN, chmelda , molinari , memphis , salva

Jak vidíte, osazenstvo autobusu je poměrně pestré a myslím, že během cesty se tak rozhodně nudit nebudete. Podmínkou je, aby byla plně naplněna kapacita autobusu a to do dnešnho dne, 16:00. Do plného obsazení chybí 13 zájemců.

Kontaktní osobou je Pavel "salva" Filip ( salvoah@seznam.cz ), kterému děkuji za pomoc při organizaci výletu a jasnou ukázku, že spolupráce napříč komunitou je v CZ/SK možná.

Trasa: Praha - Hradec Kralové - Krnov a zpět. Cena je přibližně 700,- Kč na osobu.

Autobus by v případě plného obsazení vyrážel v pátek, 12:00 z Hlavního nádraží Praha.