Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL LanCraft Silesia

5. 3. 2010 | 18:03 Všechny hry
Největší BYOC LAN turnaj letošního roku je konečně tu. Krnov se otřásá pod kroky českých, slovenských a polských Progamerů, kteří si to přijeli do tohoto pohraničního městečka zahrát o zajímavé ceny.
Výchozí obrázek

Největší BYOC LAN turnaj letošního roku je konečně tu. Krnov se otřásá pod kroky českých, slovenských a polských Progamerů, kteří si to přijeli do tohoto pohraničního městečka zahrát o zajímavé ceny.


Skoro každý půlrok se Lukáš "Jump" Vobecký na víkend stává nejzajímavější a nevyhledávanější osobou na bývalém území Československa. Tento člověk se stará o to, aby se na dvěstovky lidí po jeden víkend stali opět dětmi a zažili si takovou legraci, jakou jinde nezažijou. Přinášíme vám harmonogram, dle kterého se budou víceméně na INTEL LanCraft Silesia řídit.

Harmonogram INTEL LanCraft Silesia

Pátek 5.3.
16.00 - Začátek LANParty, otevření registrací účastníkům
20.00 - Zahájení turnajů - CS 1.6 5v5, SC:BW 2v2, W3:TFT 2v2, TF2 3v3

Sobota 6.3.
10.00 - Zahájení turnajů - DotA 5v5, TF2 6v6, Enemy Territory 5v5, SC:BW 1v1, W3:TFT 1v1, Quake Live 1v1, Warhammer 40,000:DoW 1v1, pokračování již zahájených turnajů
22.00+ - Vyhlášení vítězů

Neděle 7.3.
12.00 - Ukončení LAN-párty


Už teď je na místě část týmů, doufáme tedy, že zbytek v brzkém čase dorazí v pořádku a se vším vybavením. Jak vidíte, dnes začnou turnaje hned ve čtyřech hrách, přitom ten nejsledovanější bude jistě v Counter Strike 1.6 5v5.

PLAYzoneTV

Prvními zkušebním obdobím PLAYzoneTV na INTEL LanCraft Silesia vás provede legendární Lukáš "Soptík" Pleskot. Pod jeho mikrofon a do jeho objektivu se chystají všechny česko-slovenské hvězdy, takže se nebojte, bude plno rozhovorů a živých vstupů.

Pro fanoušky máme hned dvě zprávy. Jedna z nich je ta, že díky naší PLAYzoneTV se budete moct těšit z kvalitního STREAMu a komentáře v podání Vojtěcha "cRL" Švana a Milana "milda" Šťovíčka. A druhá zpráva se týká HLTV, které budou mít nastavený delay 2x120s, tudíž kdo by se chtěl dívat, radíme mu, ať si zvolí první volbu.

A aby jste nebyli ochuzeni o první várku fotek, stačí najet na naší GALERII, kde naleznete fotky v podání Milana "milda" Šťovíčka.