Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL LC Silesia: Začínáme!

6. 3. 2010 | 10:45 Counter Strike 1.6
Už brzy to vypukne. Ještě dnes se dvaadvacet týmů rozdělí do skupin a poměří síly v prvních zápasech. Kdo z nich vyjde nejlépe?
Výchozí obrázek

Už brzy to vypukne. Ještě dnes se dvaadvacet týmů rozdělí do skupin a poměří síly v prvních zápasech. Kdo z nich vyjde nejlépe?


*UPDATE2*: U turnaje je nový časový rozpis, servery rozdané a HLTV běží! Přepokládaný konec zápasů ve skupinách - 13.00 - začátek playoff ve 14:00
PLAYzoneTV se chystá vysílat od 11.00, kde se hráči a diváci dozví, jakým stylem se bude hrát. Od 11.30 pak uvidíte komentovaný zápas týmu eSuby.

*UPDATE*: IP na TS3: 10.0.3.193 PORT: 9987

IP na VT: 10.0.3.193 PORT: 3784

Celý den se netrpělivě čekalo na to, kdo dorazí jako první a kdo jako poslední, nakonec se organizátoři tak trošku strachovali, jestli vůbec někdo kvůli tomu mizernému počasí dojede. S menším zpožděním si cestu do Krnova našlo na dvaadvacet týmů, kteří si to ještě dnes večer rozdají v prvních zápasech v jednom z nejštědřeji dotovaném turnaji tohoto roku.

Turnaj se odehraje pomocí našeho turnajového systému, tudíž každý má právo vidět, jak si jeho oblíbenci vedou. Týmy byly rozděleny do čtyř skupin, dvě po šesti, dvě po pěti. Časy jsou víceméně orientační, tudíž si dejte pozor, aby jste nezaspali zápasy svého oblíbeného týmu.

Turnaj INTEL LANCRAFT SILESIA CS 1.6


Hodně štěstí všem účastníkům přeje portál PLAYzone.cz!