Přejít k hlavnímu obsahu

Illusion Pictures - Devastation 2

6. 3. 2010 | 23:31 Counter Strike 1.6
Moviemakerská komunita sdružená okolo Illusion Pictures připravuje nové video, vcelku jednodušše nazvané Devastation 2. Na starosti ho má Matúš "olovo" Mena.Máte v zásobě dem nějaký opravdu pořádný frag? Už dlouho váháte, že si ho vyfrapsujete a dáte někam na web? Proč ho neposlat slovenskému moviemakerovi, který ho přidá do komunitního videa nazavené Devastation 2!
Výchozí obrázek

Moviemakerská komunita sdružená okolo Illusion Pictures připravuje nové video, vcelku jednodušše nazvané Devastation 2. Na starosti ho má Matúš "olovo" Mena.

Máte v zásobě dem nějaký opravdu pořádný frag? Už dlouho váháte, že si ho vyfrapsujete a dáte někam na web? Proč ho neposlat slovenskému moviemakerovi, který ho přidá do komunitního videa nazavené Devastation 2!

"Režisérovi" jde především o rychlé fragy. Tedy nějaké několika sekundové ACE-y, double killy, one-shot haluze a jiné obdivuhodné střely.Konec movie by se pak měl nést v rytmu nepodařených akcí a srandovním shotům.

Movie by mělo být kolem 8 - 10 minut dlouhé. Průběh tvorby budete moci sledovat na našem webu v oddělení Projekty.

Dema posílejte na emailovou adresu a patřičně vyplňte všechny níže uvedené údaje.

email:
matusmen1992@gmail.com
předmět emailu:
"frag do movie"
dema: - zabalený v rar nebo zip archivu.
             - ve jmenu dema: cas a real nick
             - přiložený *.txt soubor s popisem akce

A kdo je Matúš "olovo" Mena?

Slovenský moviemaker se tvorbě věnuje již něco kolem dvou let. Za sebou má několik povedených projektů a díky posledním se dostal do illusion pictres. Osobně věříme v jeho talent a jelikož každým dalším fragmovie dokazuje že stále pracuje na svém moviemakerském skillu, můžu zaručit, že Devastion 2 bude opravdová pecka.

Text by ChocoTUx