Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Rusko proti Německu

9. 3. 2010 | 12:32 Counter Strike 1.6
Dnes večer se odehraje jedna z velkých bitev Clanbase Nations Cupu XIII. Proti sobě se postaví dva giganti a jedni z mála favoritů na titul, týmy Ruska a Německa.Proč nás zajímá tato bitva? Protože poražený z tohoto duelu narazí na naší reprezentaci v duelu o postup mezi osm nejlepších. Tento zápas zároveň určí vítěze skupiny A, tudíž to jistě bude skvělý zápas.
Výchozí obrázek

Dnes večer se odehraje jedna z velkých bitev Clanbase Nations Cupu XIII. Proti sobě se postaví dva giganti a jedni z mála favoritů na titul, týmy Ruska a Německa.

Proč nás zajímá tato bitva? Protože poražený z tohoto duelu narazí na naší reprezentaci v duelu o postup mezi osm nejlepších. Tento zápas zároveň určí vítěze skupiny A, tudíž to jistě bude skvělý zápas.

Německo je na tom prozatím lépe, než jejich konkurent Rusko. Prozatím nepocítili hořkořst porážky a čím dál tím více potvrzují roli favoritů. Narozdíl tomu jejich dnešní soupeř prohrál jen jeden zápas, a to když ve třetím hracím týdnu podlehli Španělsku 14-16.

Kapitána české reprezentace jsem se zeptal, který tým by mu více vyhovoval a se kterým by se chtěl spíše setkat.

Já Rusko , ale asi nebudou mit nejlepší pingy , což může být pro nás i nevýhoda na takovéto úrovni.Prozměnu s Německem by to s pingama bylo vic než dobré , ale disponujou velkou řadou kvalitních hráču z EPS , takže neni si moc co vybírat. Martin "zigurat" Slanec

Udělejte si tedy dnes čas a koukněte se na zápas dvou gigantů. Kdo si myslíte, že vyhraje?

{#Německo} Německo vs Rusko {#Ruská federace}
22:00
de_train
Pravděpodobná sestava Německo: cash, PHILIPP, ninja, paN, crisby
Pravděpodobná sestava Rusko: hooch, liTTle, h4cker, pohmel2H, BorisP
Sázky

Další dnešní zápas od 20.00 - Bosna a Hercegovina proti Srbsku

Zdroj: ClanBase