Přejít k hlavnímu obsahu

IPTeam s novou sekcí

9. 3. 2010 | 19:14 Counter Strike 1.6
Český celek Illusion Pictures Team si ještě donedávna tykal se sekcí okolo Michaela "Retri" Lipského, ovšem problémy, které s touto sekcí nastaly, si vynutily změnu. Týden před koncem února se na stránkách IPTeamu objevila zpráva o nové sekci, v jejíž čele stanul, na naší scéně dosti kontroverzní, Michael "Retri" Lipský. Sekce se ale dostala nejspíš do tradičních problémů, které většina mívá a bez jakéhokoliv ohlasu se tým rozpadl a odešel od illusion pictures.
Výchozí obrázek

Český celek Illusion Pictures Team si ještě donedávna tykal se sekcí okolo Michaela "Retri" Lipského, ovšem problémy, které s touto sekcí nastaly, si vynutily změnu.

Týden před koncem února se na stránkách IPTeamu objevila zpráva o nové sekci, v jejíž čele stanul, na naší scéně dosti kontroverzní, Michael "Retri" Lipský. Sekce se ale dostala nejspíš do tradičních problémů, které většina mívá a bez jakéhokoliv ohlasu se tým rozpadl a odešel od illusion pictures.

Na jejich místo přichází tým, který ještě donedávna vystupoval pod jménem portálu CzechLegions. Hráči se úspěšně drží v naší ClanBase, ale jak sami dodávají, museli se přesunout na ladder.

Jsme tým, který má v sobě potenciál a dokázali jsme ho prodat. Nemyslím si, že jsme nečím výjimeční nebo odlišní, jsme takoví, jací jsme, snad jen jediná věc nás odlišuje od ostatních "neznámých" sekcí a to je to, že se nesnažíme všem vyprávět jak jsme pg, ale opravdu na sobě pracujeme. Michal "hamy" Haman

IPTeam CS 1.6

{#Česká Republika} Michal "hamy" Haman
{#Česká Republika} Tomáš "sNicky" Muchna
{#Česká Republika} Václav "vena n" Novák
{#Česká Republika} Lukáš "SeDMa" Mráz
{#Česká Republika} Karel "knedlicek" Vaněk

Rozhovor s Michalem "hamy" Hamanem si můžete přečíst na stránkách IPTeamu.