Přejít k hlavnímu obsahu

The Gathering 2010

12. 3. 2010 | 22:11 Counter Strike 1.6
Největší norská LAN, The Gathering, se kvapem blíží a stále zvučnější jména se častěji skloňují s tímto turnajem. Dnes byly oznámeny čtyři týmy, které získali od organizátorů pozvánku.Turnaj, na který se dostane šestnáct týmů, se koná ve dnech 31. března až 4. dubna v jihovýchodním městečku Hamar, přičemž první den turnaje proběhne BYOC kvalifikace, ze které postoupí čtyři nejlepší celky. Zbylé tři dny se bude hrát hlavní turnaj, ve kterém si vítěz přijde na 50.000 NOK, což je necelých 160 000 Kč, a získá 5 lístků na DreamHack
Výchozí obrázek

Největší norská LAN, The Gathering, se kvapem blíží a stále zvučnější jména se častěji skloňují s tímto turnajem. Dnes byly oznámeny čtyři týmy, které získali od organizátorů pozvánku.

Turnaj, na který se dostane šestnáct týmů, se koná ve dnech 31. března až 4. dubna v jihovýchodním městečku Hamar, přičemž první den turnaje proběhne BYOC kvalifikace, ze které postoupí čtyři nejlepší celky. Zbylé tři dny se bude hrát hlavní turnaj, ve kterém si vítěz přijde na 50.000 NOK, což je necelých 160 000 Kč, a získá 5 lístků na DreamHack

Prozatím se skrz online kvalifikace do užšího výběru dostali týmy Frag eXecutors, Oslo Lions a Button Brashers. Tyto tři týmy mají zajištěný spot ve finálové online kvalifikaci, která se odehraje ve dnech 20. - 21. března. Do tohoto turnaje se zapojí šestnáct celků, přičemž jen osm míst zaručuje účast v hlavním turnaji. Poslední kvalifkace, která se odehraje už tento víkend, nabízí velká jména. Už teď se do turnaje přihlásili hráči PlayZone.fi, kazašsko-ruští UNiTED či Confis a CBteam.

Organizátoři měli možnost vybrat čtyři celky, které na turnaj získají pozvánku. Ze čtyř celků jsou hned dva švédské a po jednom z Německa a Velké Británie. Pozvánku dostali týmy H2k Gaming, n!faculty, Meet Your Makers a Team Dignitas.