Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Ve 21:00 se Španělskem

14. 3. 2010 | 00:00 Counter Strike 1.6
Dnes večer se tým pod vedením Martina "zigurata" Slance vrhne do druhé fáze turnaje Clanbase Nations Cup XIII. Jejich první, a doufáme že né poslední, soupeř bude Španělsko.
Výchozí obrázek

Dnes večer se tým pod vedením Martina "zigurata" Slance vrhne do druhé fáze turnaje Clanbase Nations Cup XIII. Jejich první, a doufáme že né poslední, soupeř bude Španělsko.


Po skvěle odehrané skupině, se naši reprezentanti připravují na play-off, ve kterém je čeká né až tak silné Španělsko. Jména, která budou tuto Jihoevropskou krajinu reprezentovat sice budí respekt, ale jako každý tým, i tento má své slabiny. Připomeňme si cestu španělské reprezentace skupinou A.

{#Španělsko} Španělsko - Švýcarsko {#Švýcarsko} [18:12]
{#Německo} Německo - Španělsko {#Španělsko} [23:07]
{#Ruská federace} Rusko - Španělsko {#Španělsko} [14:16]
{#Bosna a Hercegovina} B&H - Španělsko {#Španělsko} [04:26]
{#Srbsko} Srbsko - Španělsko {#Španělsko} [07:23]

Jak vidíte, Španělé si poradili se všemi papírově slabšími soupeři, dokonce porazili i Rusko, které sice hrálo v oslabené sestavě, ale i tak jako vítězství se to počítá. Za všech pět zápasů nastoupili za Španělsko tito hráči - arki, FamseK, hAdEr, SpAdIkA, SpanisU_u, eNnok, GuMmY, kairi, PoWeR, siokr. Z tohoto výčtu uvidíme jen pětici hráčů, kdo to bude?

{#Česká Republika} Česká Republika vs Španělsko {#Španělsko}
Dnes 21:00
BO3
[01:02]
Česko: zigurat, oskar!, small, j0han, arsas
Španělsko: Kairi, GuMmY, xhiroz, PoWeR, sioK
Sázky

Zápas bude opět komentovaný, proto se neostýchejte a přijďte okolo půl deváté na náš TeamSpeak3 server, kde se můžete těšit ze skvělé atmosféry a jako vždy můžete posílat otázky, týkající se PLAYzone.cz a česko-slovenského progamingu obecně.

Zdroj: ClanBase
Štítky: NationsCup XIII