Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Vsaďte si!

19. 3. 2010 | 18:45 Counter Strike 1.6
S nedělním Mezihernovým turnajem jsme si pro Vás připravili speciální sázky. Nejenže si můžete jako obvykle vsadit na vítěze turnaje, ale připravili jsme si pro vás i pár speciálních sázek.Kolik bodů padne ve finále? Dá někdo TK v zápase o všechno? A co eSuba, obhájí své prvenství z února? Na toto všechno si můžete vsadit díky našim sázkám. Proto neváhejte a zajeďte do našich sázek a vsaďte si!
Výchozí obrázek

S nedělním Mezihernovým turnajem jsme si pro Vás připravili speciální sázky. Nejenže si můžete jako obvykle vsadit na vítěze turnaje, ale připravili jsme si pro vás i pár speciálních sázek.

Kolik bodů padne ve finále? Dá někdo TK v zápase o všechno? A co eSuba, obhájí své prvenství z února? Na toto všechno si můžete vsadit díky našim sázkám. Proto neváhejte a zajeďte do našich sázek a vsaďte si!

Samozřejmostí je, že si můžete vsadit na celkového vítěze turnaje, naši bookmakeři opět favorizují silnou eSubu, která na turnaj jede obhajovat únorové prvenství. Souhlasíte s nimi? Všem týmům a hlavně vám, sázkařům, držíme palce!

Nezapomeňte, že vítěz na konci sázkového období získá hru Battlefield 2 Bad Company! Proto neváhejte a vsázejte!

 

Zdroj: PLAYzone