Přejít k hlavnímu obsahu

EPS: České týmy zatím nepřekvapily

V neděli a ve čtvrtek se odehrály 2 hrací dny v ESL Premierships Competitions Season 5. Pojďme se ohlédnout za výsledky týmů v první lize a tuzemských klanů.První liga - Premierleague
Výchozí obrázek

V neděli a ve čtvrtek se odehrály 2 hrací dny v ESL Premierships Competitions Season 5. Pojďme se ohlédnout za výsledky týmů v první lize a tuzemských klanů.

První liga - Premierleague

V první řade se pojďmě podívat na výsledky té nejvyšší ligy. Trošku překvapivě vede čistě francouzský tým, TOX Family. Je tomu zejména z důvodu, že v v minulých dvou kolech měl za soupeře slabší týmy RAPTOR Gaming a SL-Communis. Se stejným počtem bodů i skore je na dělené první pozici Team YoYoTech, za který mimo jiné závodí český hráč Sandro a Slovák Hakki Junior. Ten si dokázal hravě poradit s Phantoms eSports a KD-Gaming, ve kterém je český hráč ToMaso.

premier

Druhá liga

Ve druhé lize máme již 2 české týmy. Los jim udělil na začátek poměrně těžké soupeře, tudíž jejich výsledky v tabulce zatím nejsou moc uchvacující. wX.Group dokázali v prvním kole remízovat s Nory Lions BadBoys a ve druhém je porazil favorit skupiny, o kterém někteří říkají, že je to nejlepší tým na světe, Power Gaming. Miracle Group měli o trochu přívětivější los, ale dopadli prakticky stejně jako wX. Prohráli s týmem Invictus a remízovali s Paf gaming.

second

Třetí liga

Poslední český zástupce se nachází ve třetí lize. Je jím tým Speed?No Problem (snp), který si v prvním kole smlsnul na Sk8 Clubu. Následoval zápas proti Rakušanům They Kick Ass, na které již snp nestačili.

third

Vybrané nadcházející zápasy

Na příští kola jsme si pro vás již připravili sázky, ve kterých můžete v tomto období soutěžit o oficiální hru Battlefield: Bad Company 2.

3. hrací den - neděle 21.3. 20:00
{#Česká Republika} wX.Group vs. Team Infused {#Velká británie} - Vsaďte si!
{#Česká Republika} Miracle Group vs. Power Gaming {#Velká británie} - Vsaďte si!
{#Česká Republika} SNP vs. Skyraider SFZ {#Německo} - Vsaďte si!
{#Velká británie} Team YoYoTech vs. Cass´ en deux {#Francie} - Vsaďte si!
{#Francie} TOX Family vs. KD-Gaming {#World} - Vsaďte si!

4. hrací den - neděle 4.4. 20:00
{#Česká Republika} wX.Group vs. Paf gaming {#Francie} - Vsaďte si!
{#Česká Republika} Miracle Group vs. SWRT Gaming {#Německo} - Vsaďte si!
{#Česká Republika} SNP vs. TerrorZocker {#Německo} - Vsaďte si!
{#Francie} TOX Family vs. Cass´en deux {#Francie} - Vsaďte si!

Všem českým týmům přejeme hodně štěstí v nadcházejících zápasech a sázkařům šťastnou ruku při volbě ;).

Štítky: esl premiership