Přejít k hlavnímu obsahu

Confis propouští svou sekci

23. 3. 2010 | 00:03 Counter Strike 1.6
Česká organizace Confis před pár měsíci šokovala svým rozhodnutím přijmutí přední norské sekce. Manažerům ale došla trpělivost a po mnoha změnách, které sekcí zmítaly, se rozhodli s norskými hráči ukončit spolupráci.Začátkem listopadu na Confis údeřila norská vichřice (zde) v podobě přední sekce tamní
Výchozí obrázek

Česká organizace Confis před pár měsíci šokovala svým rozhodnutím přijmutí přední norské sekce. Manažerům ale došla trpělivost a po mnoha změnách, které sekcí zmítaly, se rozhodli s norskými hráči ukončit spolupráci.

Začátkem listopadu na Confis údeřila norská vichřice (zde) v podobě přední sekce tamní

POPISEK OBRAZKU
CONFIS na začátku působení u české
organizace. FOTO: Confis.org

scény. V té době jeden z nejlepších celků Norska měl přinést Confis publicitu a dlouho očekávaný úspěch na mezinárodní scéně, jenže místo toho vše dopadlo úplně jinak.

Sekce, kterou vedl Kim "enox" Vinje, zpočátku jméno Confis reprezentovala velmi dobře a očekávala se větší podpora od organizace. Jenže norská scéna se začátkem ledna dala pořádně do pohybu a po vzniku nových týmů v čele s CBteam-em či XpreZ, se hráči postupně z Confis rozutekli do jiných celků. Poslední kapkou pak byl odchod Martina "hellzerk" Solbakkena do konkurenčních Oslo Lions.

"Podporu dostanou týmy, na kterých je vidět chuť se zlepšovat, pracovat na sobě a které spolu táhnou jako celek," napsal Jakub "Sunny" Jandík v novince na stránkách organizace Confis.

Ex-Confis CS 1.6

{#Norsko} Kim "enox" Vinje
{#Norsko} Daniel "mewiE" Bjur
{#Norsko} Christopher "thundr" Bauge
{#Norsko} Tor Erik "PannY" Nilsen
{#Norsko} Martin "hellzerk" Solbakken

Jestli se Confis do budoucna umoudří a začnou hledat českou sekci to ještě nevíme, ale do budoucna pro vás budeme nadále sledovat situaci v tomto týmu.

Zdroj: Confis
Štítky: Confis