Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Třetí kolo před námi

25. 3. 2010 | 01:08 Counter Strike 1.6
Třetí kvalifikační kolo European Nations Championshipu je před námi, bohužel už bez našich reprezentačních týmů.Zrekapitulujme si počínání slovenské reprezentace ve druhém kvalifikačním kole, kde naši "bratia" narazili na celek Rumunska. Po skvěle odehraném de_train se věřilo už jen ve vítězství našich sousedů, avšak rumunští hráči zvýšili na otáčkách a na zbylých dvou mapách přejeli svého soka. Vítězstvím 2-1 na mapy se v dalším kole Rumunsko utká v balkánském derby s týmem Bulharska.
Výchozí obrázek

Třetí kvalifikační kolo European Nations Championshipu je před námi, bohužel už bez našich reprezentačních týmů.

Zrekapitulujme si počínání slovenské reprezentace ve druhém kvalifikačním kole, kde naši "bratia" narazili na celek Rumunska. Po skvěle odehraném de_train se věřilo už jen ve vítězství našich sousedů, avšak rumunští hráči zvýšili na otáčkách a na zbylých dvou mapách přejeli svého soka. Vítězstvím 2-1 na mapy se v dalším kole Rumunsko utká v balkánském derby s týmem Bulharska.

Náš přemožitel, reprezentace Lotyšska, si ve druhém kole poradila s Itálií a v tomto kole narazí na silné "Ostrovany". Reprezentace Velké Británie by podle papírových předpokladů měla být favoritem, ovšem lotyšští hráči odvádějí skvělé výkony.

Další zápasy

29/3{#Švýcarsko} Švýcarskovs{#Bosna a Hercegovina} Bosna a Hercegovina1.8x2.6
29/3{#Maďarsko} Maďarskovs{#Estonsko} Estonsko2.4x1.9
29/3{#Bulharsko} Bulharskovs{#Rumunsko} Rumunsko2.22x2.05
29/3{#Velká británie} Velká Británievs{#Lotyšsko} Lotyšsko1.9x2.4
30/3{#Ukrajina} Ukrajinavs Makedonie1.4x3.8
31/3{#Belgie} Belgievs{#Portugalsko} Portugalsko2.05x2.22

Vsaďte si na všechny zápasy třetího kvalifikačního kola, odkud vítězové postoupí do čtvrtého kola.