Přejít k hlavnímu obsahu

SharkGaming a Confis spojují síly

30. 3. 2010 | 21:36 Counter Strike 1.6
Česká organizace Confis setrvává v zajetých kolejích a nadále se dívá do Evropy. Jejich posledním úlovkem je "žraločí" tým vedený Frey-em "kHRYSTAL" Sjöströmem.V minulém týdnu jste se mohli dočíst o rozpadu norské CS 1.6 sekce organizace Confis (viz Confis propouští svou sekci), která i tak českému týmu udělala v severských zemích řádné
Výchozí obrázek

Česká organizace Confis setrvává v zajetých kolejích a nadále se dívá do Evropy. Jejich posledním úlovkem je "žraločí" tým vedený Frey-em "kHRYSTAL" Sjöströmem.

V minulém týdnu jste se mohli dočíst o rozpadu norské CS 1.6 sekce organizace Confis (viz Confis propouští svou sekci), která i tak českému týmu udělala v severských zemích řádné

FOTO: Jack "wazorN" Henriksen

jméno. Posledním pořádným úlovkem jsou "žraloci" z týmu SharkGaming, který vede bývalá hvězda týmu SK Gaming Frey "kHRYSTAL" Sjöström.

Tento dánsko-švédský tým se uskupil před necelými dvěma týdny a jejich hlavním cílem bylo probojovat se na Copenhagen Games a dostat se do ESL Pro Series Nordic - Zápas o postup hrají právě v tuto chvíli, viz Confis.SharkGaming vs Online Kingdom. Stávající pětice zůstane pod patronátem dánské organizace, zároveň však bude spadat i do českého multigamingu.

Doufejme, že tento projekt bude do budoucna přínosem pro všechny strany, takže bychom do budoucna tento "obchod" rozšířit," prozradil Jack "wazorN" Henriksen.

V poslední době za tým hraje často nyní již hráč ex-Roskilde Ravens, Christian "turkizh" Bindslev. Mozek týmu, výše zmíněný Henriksen, ovšem prozradil, že se nemusíme obávat další změny. Frey-ův bratr, Finn "qp" Sjöström bude připraven na hlavní turnaj Copenhagen Games, takže uvidíme "žraloky" v plné síle.

Sestava Confis.Sharkgaming

{#Švédsko} Frey "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Finn "qp" Sjöström
{#Dánsko} Jack "wazorN" Henriksen
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Dánsko} Flemming "zecer" Pedersen

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Confis, SharkGaming