Přejít k hlavnímu obsahu

Ukončení Play-off a předání cen

31. 3. 2010 | 03:20 Counter Strike 1.6
Prvni kompletni sezona nasich lig v roce 2010 je za námi. Na řadě už je jen předání cen a zrekapitulovaní všech informací.
Výchozí obrázek

Prvni kompletni sezona nasich lig v roce 2010 je za námi. Na řadě už je jen předání cen a zrekapitulovaní všech informací.

Jsme rádi, že sezonu 2010/1 jste strávili s naším portálem. V devíti dlouhodobých ligách se registrovalo a bylo aktivních 9.981 týmů, které dokázali uhrát neskutečných 34.286 zápasů, během kterých se podalo na 3.724 protestů, z nichž jich 2.468 bylo úspěšně vyřešeno a 1.256 bylo smazáno. Během 80ti dnů, kdy naše ligy byly aktivní, se odehrálo na 66 různých turnajů, které se nám podařilo vždy zaplnit do posledního místečka.

Co na to říkáte? Stanete se opět součástí našich lig, které vám nabízí pohodlné hraní o pořádné ceny? Pomozte i vy překonat tyto hranice už v další sezoně, která právě probíhá!

Jistě máte otázky ohledně cen, které jste v nedávném Play-off vyhráli. Na to mám jednoduchou odpověď, neboť stačí kontaktovat našeho hlavního admina cRL pomocí Soukromé zprávy, ve tvaru,

Předmět - ceny - 2v2/5v5 CB (zvolte, jakou ligu jste vyhráli)

Do další sezony vstupujeme s mnoha předsevzetími. Chceme pro vás nadále zkvalitňovat naše prostředí a služby, tudíž pokud máte nějaké připomínky, jsme tu pro vás. Ve druhé sezoně letošního roku jsme pro vás přichystali čtrnáct soutěží, ve kterých půjde opět o to předvést to nejlepší co v sobě máte. Dodám, že ceny pro tuto sezonu zveřejníme již brzy, nemusíte se tedy obávat, že bychom zapomněli.

Na závěr vám přejeme hodně štěstí, málo problémů v zápasech, tím pádem i málo protestů pro naše adminy a mnoho ustřelených hlav!

Zdroj: PLAYzone
Štítky: playzone.cz, Clanbase