Přejít k hlavnímu obsahu

Confis vítají CS:Source tým

31. 3. 2010 | 13:25 Counter Strike: Source
Česká herní organizace Confis je jedním z nejaktivnějších subjektů na naší scéně. Po nedávném přijetí hvězdného Counter-Strike týmu vstupuje do organizace Confis další herní sekce.Nová Counter-Strike: Source sekce Confis měla být vybrána turnajem Confis Game Idol, který pořádal portál PLAYzone. Ovšem vítěz tohoto turnaje, tým Riders on the Storm, zůstal věrný své organizaci, která je možná nejlepším domácím týmem vůbec.Management Confis se proto odhodlal sáhnout po vcelku neznámém týmu, ve kterém se ale objevuje i pár starých známých. Posuďte sami:
Výchozí obrázek

Česká herní organizace Confis je jedním z nejaktivnějších subjektů na naší scéně. Po nedávném přijetí hvězdného Counter-Strike týmu vstupuje do organizace Confis další herní sekce.

Nová Counter-Strike: Source sekce Confis měla být vybrána turnajem Confis Game Idol, který pořádal portál PLAYzone. Ovšem vítěz tohoto turnaje, tým Riders on the Storm, zůstal věrný své organizaci, která je možná nejlepším domácím týmem vůbec.

Management Confis se proto odhodlal sáhnout po vcelku neznámém týmu, ve kterém se ale objevuje i pár starých známých. Posuďte sami:

Sestava Confis

{#Česká Republika} Martin 'RD' Hofman
{#Česká Republika} Přemysl 'Badman' Čech
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Tomáš 'cL0SE' Suchánek
{#Česká Republika} Jakub 'klaban' Bláha