Přejít k hlavnímu obsahu

aNgeldusT a spol. do Ckras

1. 4. 2010 | 00:25 Counter Strike: Source
Včera v ranních hodinách oznámila organizace Ckras přijetí druhého Counter-Strike: Source týmu. K rakouské sekci, které se poslední dobou nepotkala s příliš dobrou formou nyní přibývá hvězdná sestava z Finska.Partička nejlepších hráčů Finska působila pod prozatímním názvem Frostbyte, od nynějška je ovšem budeme vídat pod oficiálním názvem Ckras Gaming.fi. Prvním turnajem pod novým zázemím bude víkendová akce ve Finsku s názvem ESPC LAN 2010.
Výchozí obrázek

Včera v ranních hodinách oznámila organizace Ckras přijetí druhého Counter-Strike: Source týmu. K rakouské sekci, které se poslední dobou nepotkala s příliš dobrou formou nyní přibývá hvězdná sestava z Finska.

Partička nejlepších hráčů Finska působila pod prozatímním názvem Frostbyte, od nynějška je ovšem budeme vídat pod oficiálním názvem Ckras Gaming.fi. Prvním turnajem pod novým zázemím bude víkendová akce ve Finsku s názvem ESPC LAN 2010.

"Po dlouhém uvažování jsme se rozhodli pro německý tým. Hlavně proto, že temnější scéna zažívá velmi úspěšné období. Doufáme v navázání profesionálních vztahů a úspěšný herní rok 2010," komentoval přestup kapitán týmu Juha 'aNgeldusT' Kurppa.

Sestava Ckras Gaming.fi

{#Finsko} Juha 'aNGeldusT' Kurppa
{#Finsko} Ville 'CISU' Leppälä
{#Finsko} Christer 'nashje' Loukas
{#Finsko} Olli 'kononen' Salmi
{#Finsko} Olli-Matti 'delonge' Vehkalahti

Štítky: přestup