Přejít k hlavnímu obsahu

The Gathering: Skupiny

1. 4. 2010 | 04:24 Counter Strike 1.6
Největší LAN turnaj v Norsku a druhá největší BYOC akce světa, The Gathering začne už za pět dní. UPDATE2: Norskou jedničku CbTeam střídá mix Aftermath, ve kterém se nachází bývalá hvězda Oslo Lions Gunnar "zEn" Eng, nebo bývalý člen týmů MeetYourMakers či Ninja In Pyjamas Øyvind "KF3" Magnestad. Bohužel se na akci vyskytl problém s elektřinou. Výpadek proudu odložil první zápasy o tři hodiny. Už se ale hraje, tudíž sledujte The Gathering 2010!
Výchozí obrázek

Největší LAN turnaj v Norsku a druhá největší BYOC akce světa, The Gathering začne už za pět dní.

UPDATE2: Norskou jedničku CbTeam střídá mix Aftermath, ve kterém se nachází bývalá hvězda Oslo Lions Gunnar "zEn" Eng, nebo bývalý člen týmů MeetYourMakers či Ninja In Pyjamas Øyvind "KF3" Magnestad.
Bohužel se na akci vyskytl problém s elektřinou. Výpadek proudu odložil první zápasy o tři hodiny. Už se ale hraje, tudíž sledujte The Gathering 2010!

UPDATE: Během dnešního dne se odehrála BYOC kvalifikace, ze které vzešli čtyři týmy, které si zahrají hlavní turnaj. Týmy demise, Clutch, kent a LastBreath jsou ty nejlepší klany z BYOC kvalifikace. Zároveň se adminům a reportérům donesla zpráva, že celek CbTeam se této největší norské akce nezúčastní. Jedno z lákadel turnaje je tak mimo. Ovšem nezoufejte už nyní si můžete vsázet na zápasy dnešní skupiny!

Norská akce (viz. The Gathering), kterou každoročně navštíví podobný počet diváků jako "sousední" DreamHack, v sobě zahrnuje i turnaj v Counter Strike 1.6. Po dlouhých kvalifikacích jsme nakonec dospěli k dvanáctce registrovaných týmů, kteří se poperou o 50.000 NOK (v přepočtu na naše 157 000 Kč).

Turnaj, který se koná v norském městě Hamar, odstartuje BYOC kvalifikací posledním den v březnu. Z této kvalifikace do hlavního turnaje postoupí pouze čtyři týmy, které budou mít tu čest zahrát si s týmy jako Frag eXecutors, PlayZone.fi nebo UNiTED.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Velká británie} Dignitas{#Německo} n!faculty{#Švédsko} H2k Gaming{#Švédsko} Concode
{#Finsko} Playzone.fi{#World} BYOC
{#Polsko} Frag eXecutors{#Ruská federace} UNiTED
{#Norsko} Expert.Gaming{#Norsko} Oslo Lions{#Velká británie} vVv Gaming
{#Norsko} Online-Kingdom
{#Norsko} demise
{#Norsko} kent{#Norsko} LastBreath
{#Norsko} Clutch

Ceny

1. místo - 50.000 NOK + 5 lístků na DreamHack Summer + divokou kartu do hlavního turnaje
2. místo - 20.000 NOK
3. místo - 10.000 NOK

Hlavní fáze turnaje se hraje v prvních dvou dnech měsíce dubna. Třetího a čtvrtého se bude hrát play off. Už teď si v našich sázkách můžete vsadit na vítěze turnaje.

Zdroj: HLTV.org