Přejít k hlavnímu obsahu

Ukrajinský Arbalet patří Na´Vi

4. 4. 2010 | 18:07 Counter Strike 1.6
První víkend letošního jara je plně vytížený. Již včera skončili akce jako Copenhagen Games nebo maďarská Infinity LAN. Po boku těchto velkých akcí se na Ukrajině konal další turnaj v režiji společnosti Arbalet.Nejlepší ukrajinský tým a vítězové Intel Extreme Masters Natus Vincere, KerchNET, DTS.Chatrix nebo People in Game. Celkově se do Chatrix i-net Café sjelo na čtyřicet týmů, kteří si to rozdali v systému dvojité eliminace.
Výchozí obrázek

První víkend letošního jara je plně vytížený. Již včera skončili akce jako Copenhagen Games nebo maďarská Infinity LAN. Po boku těchto velkých akcí se na Ukrajině konal další turnaj v režiji společnosti Arbalet.

Nejlepší ukrajinský tým a vítězové Intel Extreme Masters Natus Vincere, KerchNET, DTS.Chatrix nebo People in Game. Celkově se do Chatrix i-net Café sjelo na čtyřicet týmů, kteří si to rozdali v systému dvojité eliminace.

POPISEK OBRAZKU
Natus Vincere, vítězové IEM a Arbalet Cupu

V horním pavouku nejvíce překvapili "domácí" DTS.Chatrix, kteří si v horním pavouku poradili s Natus Vincere. Na mapě de_train se hráčům domácí herny podařilo odskočit na sedmi-bodový náskok, ale v tu chvíli si Na´Vi uvědomili, že by měli začít hrát. Díky skvěle hrajícímu Yegor-u "markeloff" Markelov-i, se jim podařilo dohnat DTS. Poslední kolo první strany pro Na´Vi skončilo vítězstvím a když vyhráli první tři kola druhé strany, mělo být rozhodnuto. Hráči DTS.Chatrix se ovšem nevzdali a otočili vývoj zápasu na svou stranu. Když byl stav zápasu 15-14 pro "domácí", zaúřadoval Andrew "B1ad3" Gorodenskij, který v situaci 1v1 urval důležitý bod na stranu svého týmu.

Na´Vi tak spadli do spodního pavouka, kde narazili nejdříve na KerchNET, spraynpray a v odvetě pak porazili DTS.Chatrix, kteří ve finále horního pavouka prohráli s People in Game.

Pokud chtěli hráči Natus Vincere zvítězit, museli svého soupeře porazit hned na dvou mapách. Na první mapě, de_dust2, si jako vždy vedli velmi dobře favorizovanější hráči. Díky vedení 12-3 v půli, se jim podařilo vyhrát první mapu a zvýšit si tak šanci na celkové vítězství. Po druhé se v tomto finále hrál de_dust2 a opět patřil do režije Natus Vincere. Především díky Ioann-u "Edward" Sukharev-ovi, který pro svůj tým vyhrál několik kol. Po půli byl stav 10-5 pro Na´Vi a většina účastníků pomalu a jistě začala slavit další úspěch vítězů IEM. PinG se snažili zabojovat, vyhráli první dvě kola, ale díky deagle-ecu se Na´Vi vrátili do akce. Konečných 16-8 pro Natus Vincere znamenal další triumf do jejich stále rozrůstající se sbírky.

Konečné pořadí Arbalet Cup Ukrajina

1. místo {#Ukrajina} Natus Vincere - 3.000$ + Arbalet Cup CIS spot
2. místo {#Ukrajina} People in Game - 2.000$ + Arbalet Cup CIS spot
3. místo {#Ukrajina} DTS. Chatrix - 1.000$ + Arbalet Cup CIS spot
4. místo {#Ukrajina} spraynpray

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Arbalet Cup