Přejít k hlavnímu obsahu

LowLandLions propouští sekci

6. 4. 2010 | 09:30 Counter Strike 1.6
Organizace LowLandLions propouští po průměrných výkonech svou CS sekci, kterou přibrali právě před dvěma měsíci.Tým LowLandLions se už nějakou dobu snaží získat do svých řad sekci, která by byla schopná prorazit především v Beneluxu, odkud by se pak mohl tým vyšvihnout mezi přední týmy evropské scény.
Výchozí obrázek

Organizace LowLandLions propouští po průměrných výkonech svou CS sekci, kterou přibrali právě před dvěma měsíci.

Tým LowLandLions se už nějakou dobu snaží získat do svých řad sekci, která by byla schopná prorazit především v Beneluxu, odkud by se pak mohl tým vyšvihnout mezi přední týmy evropské scény.

Bohužel to se nestalo a manažerům tohoto týmu došla trpělivost. Po znepokojivém výsledku na víkendové "The Party 8", kde tým skončil na děleném 5. - 6. místě se ode dneška se chtějí LowLandLions na nějaký čas odprostit od CS 1.6 scény a zaměřit se na jiné hry, které mají u této organizace šanci prorazit.

Kvůli nepřiměřeným výsledkům jsme nuceni ukončit spolupráci se stávajícím CS týmem. Prozatím se ho nechystáme ihned nahradit, ovšem nikdy nevíte, co budoucnost přinese. Avšak budeme nadále držet oči otevřené a využijeme možností, které se nám naskytnou. Přeji hráčům hodně štěstí v jejich dalším působišti. Birger "M2X" de Geyter

Bývalá sestava LowLandLions

{#Belgie} Decio "Deci" Pinto
{#Belgie} Ivan "Apollo" Wudddhisukhum
{#Nizozemsko} Ferdi "xire" Senel
{#Nizozemsko} Ferdi "Ferrid" van Leeuwen
{#Nizozemsko} Jimmy "SeakeR" Achmad

Zdroj: HLTV.org