Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup Best of Four

8. 4. 2010 | 14:07 Counter Strike 1.6
Už zítra začne jeden z největších turnajů, jaký kdy byl pod záštitou jména Arbalet pořádán. Čtyři nejlepší týmy světa se v hlavním městě Ukrajiny poperou o titul nejlepšího týmu světa.Na´Vi - Budou mít důvod k radosti i v neděli? FOTO: HLTV.org
Výchozí obrázek

Už zítra začne jeden z největších turnajů, jaký kdy byl pod záštitou jména Arbalet pořádán. Čtyři nejlepší týmy světa se v hlavním městě Ukrajiny poperou o titul nejlepšího týmu světa.


Na´Vi - Budou mít důvod k radosti i v neděli? FOTO: HLTV.org

V ukrajinském Kyjevě už zítra vypuknou boje čtyř nejlepších celků světa, kteří byli pozváni bohatým mecenášem Muratem "Arbalet" Zhushewich-em. Toto malé "Mistrovství Světa" se odehraje v nově otevřené CyberSport Arena, která byla vybudována jakožto největší herna v Evropě.

Pozvané týmy, fnatic, SK Gaming, Natus Vincere a UNiTED, mezi sebou odehrají zápasy o délce pěti map, přičemž každé vítězství na jedné mapě přidá týmu do tabulky tři body, remíza jeden bod a prohra nula bodů.

Turnaj je zajímavým tím, že se nehraje playy off, ale pouze skupinová fáze. Tento záměr měl ozvláštnit tento turnaj, který dá dohromady dlouhodobě nejlepší tým světa fnatic, nedávné vítěze Intel Extreme Masters Natus Vincere, nějaký čas stagnující SK Gaming a stále nejlepší ruský tým UNiTED.

Pátek 9. dubna 2010, 9:00 a 15:00
{#Švédsko} SK Gaming{#Ukrajina} Natus VincereSázky & HLTV
{#Švédsko} fnatic{#Ruská federace} UNiTEDSázky & HLTV
   
Sobota 10. dubna 2010, 9:00 a 15:00
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Ruská federace} UNiTEDSázky & HLTV
{#Švédsko} SK Gaming{#Švédsko} fnaticSázky & HLTV
 
Neděle 11. dubna 2010, 9:00 a 15:00
{#Ruská federace} UNiTED
{#Švédsko} SK GamingSázky & HLTV
{#Švédsko} fnatic{#Ukrajina} Natus VincereSázky & HLTV

Fanoušky Natus Vincere jistě potěší vstup do zákulisí, který má svědomí jejich manažer Aleksander "ZeroGravity" Kokhanovsky.

Tak co líbilo? Tušíte, kdo se stane vítězem tohoto mini-turnaje? Už nyní si na vítěze můžete vsadit, stačí zabrouzdat do našich sázek.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Arbalet Cup