Přejít k hlavnímu obsahu

kHRYSTAL odchází z Confis

10. 4. 2010 | 01:15 Counter Strike 1.6
kHRYSTAL - Ještě v barvách SK,kam má namířeno tentokrát?FOTO: sk-gaming.comPřední švédský hráč Frej "kHRYSTAL" Sjöström opouští klan Confis.SharkGaming poté, co se svým týmem skončil na druhém místě na akci Copenhagen Games 2010.
Výchozí obrázek

POPISEK OBRAZKU
kHRYSTAL - Ještě v barvách SK,
kam má namířeno tentokrát?
FOTO: sk-gaming.com
Přední švédský hráč Frej "kHRYSTAL" Sjöström opouští klan Confis.SharkGaming poté, co se svým týmem skončil na druhém místě na akci Copenhagen Games 2010.

Bývalá hvězda týmu SK Gaming se nedávno spolčila se svým bratrem Finn-em "qp" Sjöström-em a společně se svými spoluhráči vybojovala druhé místo na nedávých Copenhagen Games 2010. Ve finále narazili na silné Mortal Team Work, kteří stihli ovládnout mapu de_dust2 ve svůj prospěch.

Říká se, že Frej ukončil působení u týmu jen proto, že se jim nepodařilo postoupit do ESL Pro Series Scandinavia. Napovídá tomu alespoň profil týmu, odkud švédská hvězda nedávno odešla. Místo toho se do týmu přidal Christian "turkizh" Bindslev, ovšem ten už je spojován s týmem Ab Ovo a CHEAPTIMES.

Prozatím se nikdo z představitelů Confis k této situaci nijak nechtěl vyjádřit, tudíž si vše ostatní budeme muset domyslet.


Sestava Confis.Sharkgaming

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Dánsko} Jack "wazorN" Henriksen
{#Dánsko} Flemming "zecer" Pedersen
{#Švédsko}  Finn "qp" Sjöström

{#Dánsko} Christian "turkizh" Bindslev - náhradník

Celou situaci pro vás budeme nadále sledovat, držíme palce tomuto týmu, ať brzy najde nového pátého hráče.

Zdroj: myMYM
Štítky: Confis, kHRYSTAL