Přejít k hlavnímu obsahu

Další elitní Arbalet Cup

13. 4. 2010 | 18:45 Counter Strike 1.6
SK GAMING - Poslední vítězové Arbalet Cup Europe,podaří se jim zopakovat tento úspěch? FOTO:HLTV.orgDalší z mnoha turnajů pod záštitou organizátorů série Arbalet Cupů se vydá tentokrát do švédského hlavního města, Stockholmu.
Výchozí obrázek

POPISEK OBRAZKU
SK GAMING - Poslední vítězové Arbalet Cup Europe,
podaří se jim zopakovat tento úspěch? FOTO:HLTV.org
Další z mnoha turnajů pod záštitou organizátorů série Arbalet Cupů se vydá tentokrát do švédského hlavního města, Stockholmu.

Už podruhé se Arbalet Cup přesune do švédského hlavního města Stockholmu, přesněji do obří herny Inferno Online League, kam by měli dorazit ty nejlepší týmy současnosti. Datum je předem stanoven na třetí květnový víkend, přesněji 14. - 16. května.

Prozatím byla vydána první desítka týmů, která pozvání na turnaj přijala. Zbylých šest týmů by se pak mělo kvalifikovat skrz Arbalet Cup CIS, což je turnaj post-sovětských zemí. Z tohoto turnaje by neměli mít problém postoupit současné jedničky Ukrajiny a Ruska, Natus Vincere a UNiTED.

Desítka pozvaných

{#Švédsko} fnatic
{#Švédsko} SK Gaming
{#Švédsko} H2k Gaming
{#Švédsko} Meet Your Makers
{#Dánsko} Mortal Team Work
{#Německo} mousesports
{#Německo} Team Alternate
{#Korejská republika} WeMade FOX
{#Polsko} Frag eXecutors
{#Spojené státy americké} Evil Geniuses

Bude zajímavé sledovat počínání týmu MYM, kteří jsou podle posledních informací ve spojení s Frej-em "kHRYSTAL" Sjöström-em, který ještě v barvách SK Gaming zvítězil na posledním evropském turnaji pod záštitou Arbalet Cupu.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Arbalet Cup