Přejít k hlavnímu obsahu

Nová pravidla pro turnaje

21. 4. 2010 | 19:35 Counter Strike 1.6
Stále se snažíme zlepšovat podmínky pro hraní na našem portálu a v poslední době jsme diskutovali o dosti konfrontujícím tématu, "Dema při Night Cupech".Dosti vážné téma, kterým jsme se v posledních pár dnech zabývali, bylo upravení pravidla, týkajících se dodávání dem při jednodenních turnajích. Společně jsme zasedli k počítačům a rozmýšleli, jak toto pravidlo upravit tak, aby všem vyhovovalo. Nakonec jsme se rozhodli k těmto krokům.
Výchozí obrázek

Stále se snažíme zlepšovat podmínky pro hraní na našem portálu a v poslední době jsme diskutovali o dosti konfrontujícím tématu, "Dema při Night Cupech".

Dosti vážné téma, kterým jsme se v posledních pár dnech zabývali, bylo upravení pravidla, týkajících se dodávání dem při jednodenních turnajích. Společně jsme zasedli k počítačům a rozmýšleli, jak toto pravidlo upravit tak, aby všem vyhovovalo. Nakonec jsme se rozhodli k těmto krokům.

  • Turnaje, které nebudou o ceny, se budou držet následujícího pravidla - Hráč má 24 hodin (od začátku zápasu) na dodání dema, pokud tak neučiní automaticky dostane BAN na tři měsíce.
  • Turnaje, které budou o ceny, se budou držet následujícího pravidla - Hráč musí dodat demo do začátku dalšího zápasu. Když tak neučiní, tým bude z turnaje vyloučen a postupujícím se následně stávají soupeři.

Doufáme, že se vám nová pravidla zamlouvají a těšíme se na další turnaje, které budeme pořádat.

Štítky: playzone.cz