Přejít k hlavnímu obsahu

WES EU kvalifikace #1 - Ve hře už jen PPG a fofos

22. 4. 2010 | 05:05 Counter Strike 1.6
Organizátoři World Electronic Sports už dávno avizovali další WES Master Cup. Tomuto turnaji ovšem předchází mnoho kvalifikací a jednou z nich je i evropská pro 128 týmů.
Výchozí obrázek

Organizátoři World Electronic Sports už dávno avizovali další WES Master Cup. Tomuto turnaji ovšem předchází mnoho kvalifikací a jednou z nich je i evropská pro 128 týmů.

*UPDATE 22.4. 2010 05:04: Nejdále se nakonec dostali hráči PERUN PG, kteří v 1/4 narazili na norské Online Kingdom, bohužel prohráli 3-16. Tomuto zápasu ovšem předcházel zápas mezi PERUN PG s týmem aaa, kteří postoupili na úkor nedostavení litevského týmu ENTROX Gaming. Fofos gaming podlehli francouzským eLogic 7-16 a jejich cesta tak skončila ještě dříve.

*UPDATE 21. 4. 2010 01:54: Po prvních dvou kolech jsou ve hře už jen dva slovenské celky PERUN PG a fofos gaming. Zápasy českých a slovenských týmů naleznete na stránkách wesgg.com.

Kapitán druhého jmenovaného celku si pro náš portál našel pár minutek a odpověděl nám na to, jak se tým aklimatizoval na tuto online soutěž.

Tak nejako specialne sme sa na tento turnaj nepripravovali celkovo sa nam turnaj paci ajked nas na zaciatku zaskocili estonsky Paragon, ktori hrali fakt dobre, dalsie kolo uz bolo z tej rady povinnych a momentalne nas cakaju eLogic, ktory patria k top timom francuzska a tak sme zvedavy ako to dopadne. Osobne by sme sa radi dostali do 1/4 finale ale tam je este dlha cesta a rovnako by sme si uz teda v tom dalsom kole nemali z coho vyberata ci uz mibu alebo banditen obydve celky su velmi kvalitne. Lukáš "letko" Šimon

Na zápasy PERUN PG vs ENTROX Gaming a fofos gaming vs eLogic gaming si můžete vsadit!

*UPDATE 20. 4. 2010 11:20: Doplněné týmy z tuzemské scény plus jejich zápasy

O World Electronic Sports Master Cup jste se mohli něco málo přečíst před pár týdny (čtěte WES Master Cup #2). Tento článek se snažil navnadit hráče na vyšší počet slotů, který admini tohoto turnaje navýšili o rovný dvojnásobek. Finálový turnaj, ve kterém se hraje o 3.000$, proběhne ve dnech pátého až šestého června. Do té doby se mnoho týmů musí spokojit s kvalifikacemi po celé Evropě.

Datum konání
20. dubna - Zápasy 1/64 a 1/32
21. dubna - Zápasy 1/16 a 1/8
22. dubna - Zápasy čtvrtfinále, semifinále a následně finále

  • Začátek všech zápasů vždy každý večer ve 20.00

IRC - #wesgg
Servery - Vlastní nebo jeden z osmi poskytovaných WESgg.com
Oficiální anticheat - Custodia
Organizátoři -  KerchNET_ReD, Sascha, Max

Důležité

1. Musíte si vytvořit tým na stránkách WESgg.com
2. Musíte do něj nacpat 5 hráčů
3. Přidat svůj tým do první evropské kvalifikace
4. Přihlásit se
5. A zkontrolovat, zda je váš tým přidán do turnaje

Protože víme, že dříve byla CZ/SVK scéna dobře zastoupena, i teď budeme držet všem týmům palce, aby se jim, pokud se přihlásí, dařilo!

Zdroj: WESgg
Štítky: WEM, WES