Přejít k hlavnímu obsahu

dRiim opouští Playzone, Freon nastupuje

27. 4. 2010 | 13:58 Counter Strike 1.6
Finská sekce organizace Playzone se loučí s jedním z nejlepších finských hráčů Miikka "dRiim" Toroi-em. Jeho místo zaujme dosavadní hráč konkurenčních eXelon, Joni "Freon" Huumo.Naposledy tento tým prošel změnou v lednu letošního roku, to když z týmu odešel Markus "shaker" Pyysalo. Ten se musel rozloučit s týmem nedobrovolně, neboť mu přišel povolávací rozkaz z armády. Jeho místo ihned zabral Atte "VIDI" Hyväkkä.
Výchozí obrázek

Finská sekce organizace Playzone se loučí s jedním z nejlepších finských hráčů Miikka "dRiim" Toroi-em. Jeho místo zaujme dosavadní hráč konkurenčních eXelon, Joni "Freon" Huumo.

Naposledy tento tým prošel změnou v lednu letošního roku, to když z týmu odešel Markus "shaker" Pyysalo. Ten se musel rozloučit s týmem nedobrovolně, neboť mu přišel povolávací rozkaz z armády. Jeho místo ihned zabral Atte "VIDI" Hyväkkä.

Miikka se dle oficiálních stránek webu rozhodl ukončit hraní na profesionální úrovni z důvodu nedostatku motivace. Bývalou hvězdu celku Crack Clan tak nahrazuje Joni "Freon" Huumo, který v minulosti hrával za týmy jako ATS.fi nebo Soltec.

Sestava Playzone.fi

{#Finsko} Joni "Freon" Huumo
{#Finsko} Otto "danzer" Dimitrow
{#Finsko} Jirka "jigetus" Ryhti
{#Finsko} Kimmo "BASiC" Fagerholm
{#Finsko} Atte "VIDI" Hyväkkä

Takto pálí Freon

Dnešní zápas mezi Playzone.fi a fnatic ovšem odehraje ještě Mikka "dRiim" Toroi, který musí počkat, než admini ESL povolí přestup.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Playzone.fi