Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet vyhlásil soutěž o 5.000$

5. 5. 2010 | 22:25 Counter Strike 1.6
Organizátoři, kteří stojí za sérií turnajů Arbalet Cup, vyhlásili soutěž o pět tisíc dolarů.Soutěž se bude týkat převážně těch, kteří v CS 1.6 umí pracovat s editorem map. Murat "Arbalet" Zhumashevich by byl rád, kdyby někdo z řad fanoušků dokázal vytvořit úplně novou mapu, která by se stala součástí turnajů Arbalet Cup.Vítězná mapa se bude jmenovat de_cup a její editor získá 5.000$. Pro mapu existuje jen jediné pravidlo, architektura a forma by měla připomínat de_inferno.
Výchozí obrázek

Organizátoři, kteří stojí za sérií turnajů Arbalet Cup, vyhlásili soutěž o pět tisíc dolarů.

Soutěž se bude týkat převážně těch, kteří v CS 1.6 umí pracovat s editorem map. Murat "Arbalet" Zhumashevich by byl rád, kdyby někdo z řad fanoušků dokázal vytvořit úplně novou mapu, která by se stala součástí turnajů Arbalet Cup.

Vítězná mapa se bude jmenovat de_cup a její editor získá 5.000$. Pro mapu existuje jen jediné pravidlo, architektura a forma by měla připomínat de_inferno.

Editoři, kteří se chtějí zúčastnit turnaje, ať napíšou a odešlou Nur1k3[zavináč]mail[tečka]ru a jako předmět uvedou "Competition for map de_cup".