Přejít k hlavnímu obsahu

CBteam vyhozen z nordické EPS

8. 5. 2010 | 00:39 Counter Strike 1.6
Přední norský celek CBteam se po odchodu jednoho z hráčů dnes nedostavil k zápasu proti Roskilde Ravens a admini ESL se rozhodli tento tým vyřadit z právě probíhající ligy.První problémy se začaly vytvářet okolo Karl-Williama "kalle" Haraldsena, kterého v příštích pár týdnech čekají závěrečné zkoušky. Zároveň na povrch vypluly další zprávy okolo přechodu k ambicioznějším Oslo Lions, ty jsou ovšem prozatím nepotvrzené a můžeme je zařadit mezi klepy.
Výchozí obrázek

Přední norský celek CBteam se po odchodu jednoho z hráčů dnes nedostavil k zápasu proti Roskilde Ravens a admini ESL se rozhodli tento tým vyřadit z právě probíhající ligy.

První problémy se začaly vytvářet okolo Karl-Williama "kalle" Haraldsena, kterého v příštích pár týdnech čekají závěrečné zkoušky. Zároveň na povrch vypluly další zprávy okolo přechodu k ambicioznějším Oslo Lions, ty jsou ovšem prozatím nepotvrzené a můžeme je zařadit mezi klepy.

Dnešní nedostavení k zápasu dokončilo cestu elitní ligou a CBteam byl po získání dvaadvaceti trestných bodů vyhozen z ligy. Všechny doposud odehrané zápasy se smažou a veškeré peníze, které CBteam uhrál, se rozdělí časem mezi ostatní celky. Hráči budou prozatím uzamčeni v týmu, aby nemohli ligu dohrát v barvách někoho jiného.

Sestava CBteam

{#Norsko} Sondre "REAL" Svanevik
{#Norsko} Tommy "syrtekz" Skoglund
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Norsko} Preben "prb" Gammelsæter

Od dnešního dne se navíc švédská sekce týmu Playzone rozhodla ukončit jakkékoliv aktivity. Tedy alespoň prozatím, dokud její kapitán Hugo "huggan" Lopéz si opět nenajde čas zapnout hru. S týmem sice nějakou dobu trénovala aim-stár Andreas "moddii" Fridh, ovšem po jednom zápase ostatním hráčům došla motivace nadále hrát na profesionální úrovni. Tým jako celek zůstane nadále v barvách Playzone, dokud se opět nenajde chuť a motivace opět hrát.

Sestava Playzone.se

{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist
{#Švédsko} Tobias "pinne" Jansson
{#Švédsko} André "keiz" Carlsson

{#Švédsko} Hugo "huggan" Lopéz - neaktivní
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh - záskok

Tým dokončí svou účast v EPS se záskokem, ovšem né s plnou chutí a motivací vyhrát.