Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup 2010 začíná už zítra, vsaďte si!

13. 5. 2010 | 15:09 Counter Strike 1.6
Už zítra v pravé poledne vypukne jedna z největších counter strike 1.6 akcí letošního roku. Grandiozní Arbalet Cup Europe 2010 je zde!SK Gaming - Naposledy brali zlato, co to bude tentokrát? FOTO: HLTV.org
Výchozí obrázek

Už zítra v pravé poledne vypukne jedna z největších counter strike 1.6 akcí letošního roku. Grandiozní Arbalet Cup Europe 2010 je zde!


SK Gaming - Naposledy brali zlato, co to bude tentokrát? FOTO: HLTV.org

Švédský Stockholm, přesněji herna Inferno Online, bude od zítra hostitelem jednoho z největších a nejlépe obsazených turnajů roku. Arbalet Cup 2010 si dává za cíl být větší a lepší než jeho loňský díl. Dopomoci tomu mají hlavně nejlepší týmy světa, které se do centra Švédska sjedou. Mezi ně se pak rozdělí úžasných 37.000 dolarů, přičemž titul obhajují "domácí" SK Gaming. Urve ale větší kus z celkové dotace tým Natus Vincere, fnatic nebo se najde nový lídr světové scény?

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Německo} mousesports{#Švédsko} SK Gaming{#Švédsko} fnatic
{#Dánsko} mTw{#Spojené státy americké} compLexity{#Korejská republika} WeMade FOX{#Polsko} Frag eXecutors
{#Švédsko} MYM{#Švédsko} H2k Gaming{#Spojené státy americké} Evil Geniuses{#Dánsko} Roskilde Ravens
{#Německo} Alternate{#Ukrajina} People in Game{#Ruská federace} UNiTED{#Ruská federace} forZe

První zápasy se odehrají ve skupinách B a C od 12:00 do 15:00. Skupiny A a D odehrají své zápasy od 17:00 do 20:00. Do druhého dne postoupí z každé skupiny jen dva nejlepší celky, které pak utvoří další dvě skupiny po čtyřech týmech. První dva celky z každé skupiny pak vytvoří "malé" playoff, kde se bude hrát stylem Single elimination a BO3.

Už nyní si můžete vsadit na některé zápasy a hlavně na celkového vítěze! Zabrouzdejte do našich sázek a změřte síly s našimi bookmakery.