Přejít k hlavnímu obsahu

INFAME vítězi víkendového IOL

24. 5. 2010 | 02:02 Counter Strike 1.6
Švédský mix INFAME vyhrává druhé semifinále Inferno Online League a kvalifikoval se do IOL Final 4. Ve finále nejlepší hráči švédské scény porazili americké compLexity, kteří vyhráli sobotní turnaj.Dnešní den se ve stockholmské herně Inferno Online hrálo znovu od nuly. Dalších šestnáct týmů od rána bojovalo o to, aby se skrz skupiny dostalo do play off a snad co nejdřív se vyhnout týmu INFAME, který budil největší hrůzu ze všech přihlášených týmů.
Výchozí obrázek

Švédský mix INFAME vyhrává druhé semifinále Inferno Online League a kvalifikoval se do IOL Final 4. Ve finále nejlepší hráči švédské scény porazili americké compLexity, kteří vyhráli sobotní turnaj.

Dnešní den se ve stockholmské herně Inferno Online hrálo znovu od nuly. Dalších šestnáct týmů od rána bojovalo o to, aby se skrz skupiny dostalo do play off a snad co nejdřív se vyhnout týmu INFAME, který budil největší hrůzu ze všech přihlášených týmů.

Už ve skupině tento tým narazil na jedny z favoritů, finské Playzone. Jejich zápas nakonec skončil nerozhodně a oba dva týmy tak postoupili do playoff, přičemž INFAME měli lepší výchozí pozici díky více vyhraným kolům.

V ostatních skupinách se pak dařilo všem papírovým favoritům, Meet Your Makers vyhráli všechny své zápasy a s devíti body si zajistili první místo ve skupině A. Ve druhé skupině se nejvíce prosadili domácí "Andělé". Stockholm Angels  dokázali porazit hlavní skupinové rivaly, belgické Antwerp Aces, ti nakonec ještě stihli remizovat s fit4figt a museli tak doufat, jestli zaváhá jejich soupeř Gamingplace.

Ze skupiny C nakonec nejlépe vyšel tým CTRLnet, který porazil všechny své soupeře a stejně jako MYM si v poklidu užili prvního místa ve skupině.

Druhá část dne pak svedla dohromady osm nejlepších týmů. Meet Your Makers narazili na celek World Games a i v tomto zápase si počínali jako favorité. Vítězstvím 16-6 na mapě de_train si řekli o pozornost všech fanoušků. Belgičtí Antwerp Aces bohužel narazili na soupeře, kterého by nechtěl nikdo. INFAME byli opravdu silní soupeři, i přesto belgický celek zanechal skvělý dojem a urval alespoň sedm bodů.

POPISEK OBRAZKU
INFAME - zneel, floreNz, Jumpy, face a G_R

Finská Playzone čekali Stockholm Angels a CTRLnet hráli s týmem AllSearch. Finové si se svým soupeřem poradili velmi lehce, vyhráli 16-5 a CTRLnet si jako jediní nechali dát dvoumístný počet bodů, i přesto vyhráli 16-12.

Ve druhém kole na sebe narazili Meet Your Makers a INFAME. Tým okolo Faruka "pita" Pity se držel, ale bohužel to nestačilo a podařilo se jim dát "pouhých" třináct bodů. To finský celek na tom byl úplně jinak. Ti jednoznačně porazili švédské CTRLnet 16-6 a užili si lehkého postupu do finále nedělního turnaje.

První zápas mezi těmito týmy dopadl remízou. Teď už se ale jelo na doraz a čekalo se, že lepší hru budou předvádět hráči finské Playzone. První mapu ale vyhráli hráči INFAME 16-13 a to se nejspíše projevilo na psychice jejich soupeřů. Na druhé mapě si hráči udělali náskok a zvítězili jasně 16-11. Vítězstvím 2-0 na mapy si zajistili postup do grandfinále, kde je čekali američtí compLexity.

Mapa de_inferno hostila první boj mezi těmito šampiony. Ze souboje ovšem lépe vycházeli američtí coL, kteří sice prohrávali v půli 7-8, ale po změně stran se jim dařilo mnohem víc a vyhráli nakonec 16-11.

Na de_dust2 vlétla švédská eskadra na své soupeře velmi zničujícím náletem a vyhrávala už 9-0! Poločasových 12-3 tak bylo pro compLexity vysvobozením z náruče ďábla. Po změně stran sice dali pět kol, ale INFAME si svá kola odehrálo a vyhrála nakonec 16-8.

Poslední mapou byl de_nuke na kterém se oba týmy zase přetahovali o svá kola a nakonec byli v půli coL ti šťastnější. Švédský mix ale místo toho zatnul zuby a doslova rozjel pořádná komba. Zápas, který začal ve okolo půl jedenácté večer skončil až za deset minut půl druhé, tak nakonec určil, že tým INFAME si zahraje na finálovém turnaji.

Konečné pořadí IOL2.3,4

1. místo {#Švédsko} INFAME - GeT_RiGhT, face, floreNz, Jumpy, zneel
2. místo {#Spojené státy americké} compLexity - Xp3, evolution, hero, thoMz, dboorN
3. - 4. místo {#Švédsko} H2k Gaming - BARBARR, pronax, Xizt, moddii, pop
3. - 4. místo {#Finsko} Playzone - VIDI, BASiC, danzer, Freon, jiGetus

INFAME se stali vítězi pěti tisíc euro a získali místo ve finálovém turnaji, kam už se probojovali z prvního turnaje SK Gaming, na divokou kartu postoupili fnatic a vítězstvím na švédském Mistrovství H2k Gaming.