Přejít k hlavnímu obsahu

Rozdáváme další bany

2. 6. 2010 | 00:09 Counter Strike 1.6
A máme tu další vlnu banů, které si někteří z vás bohužel vysloužili. Část našeho PLAYzone.cz týmu opět odvedla kus skvělé práce a přišli na to, že jedna bývalá "hvězda" se opět vydala do vod PG.
Výchozí obrázek

A máme tu další vlnu banů, které si někteří z vás bohužel vysloužili. Část našeho PLAYzone.cz týmu opět odvedla kus skvělé práce a přišli na to, že jedna bývalá "hvězda" se opět vydala do vod PG.

Jistě si pamatujete, že jsme nedávno zabanovali hned čtyři týmy, které se bohužel nedostavily na květnový Mezihernový turnaj. (čtěte MH: Bany za nedostavení) Mysleli jsme si, že tuto kauzu už máme za sebou, dokud se nevynořily nové důkazy a informace o týmu INSENIA.cz. Tento český celek totiž porušil jedno z důležitých pravidel, přesněji hrát s hráčem, který už má BAN na našem portálu. Jeden z hráčů týmu byl bohužel jedna z velkých "hvězd", které se proslavili cheatingem. O koho se jedná? Mluvíme o Viktoru "mecca" Šiškovi, kterého to nejspíš nebavilo dívat se z povzdálí a vrátil se k hraní pod jiným nickem.

Hráči INSENIA.cz se zúčastnili řady turnajů na našem portálu tudíž jsme opravdu zklamáni, že tito hráči klesli tak hluboko, že hráli s cheaterem, i když jsme vás předtím už mnohokrát varovali.

Bany tedy dáváme těmto hráčům a v této výši,

  • fed0r aka mEcca - BAN a blokace účtu

Jistě se divíte, proč část týmů má měsíční ban, zatímco ta druhá část má půl roku. Retri, který vystupoval jakožto CL týmu, nesl plnou odpovědnost za to, kdo se v týmu vyskytuje a hráč funny je pak známý tím, že už v minulosti hrával s mEccou. Proto jsme se rozhodli těmto dvěma hráčům dát delší BAN. Nechceme po tom všem pátrat, jestli Ante a maniak o tom věděli, přece jen my máme své důkazy, zatímco hráči by se mohli v poklidu vymlouvat.

Všechny tímto chceme opět varovat, aby jste se vyvarovali hraní s cheatery, kteří nemají na našem portálu místo. Myslete a přemýšlejte nad tím, co se vám může stát.