Přejít k hlavnímu obsahu

PlayZone vyhazuje VIDI-ho, dRiim se vrací na scénu

3. 6. 2010 | 17:08 Counter Strike 1.6
Finská sekce PlayZone propouští svého dosavadního in-game leadera Atte "VIDI" Hyväkkä-u, tým to zdůvodňuje ztrátou motivace a neplněním své dosavadní práce.Koncem května se finská PlayZone zbavila Miikka "dRiim" Toroi-e, který bohužel neměl motivaci hrát CS na vyšší úrovni. Místo něho přišel k týmu Joni "Freon" Huumo a pozice in-game leadera připadla právě výše zmíněnému Atte "VIDI" Hyväkkä-ovi. Ten na své pozici bohužel selhal a společně se ztrátou motivace se musel  z týmu ztratit i on sám.
Výchozí obrázek

Finská sekce PlayZone propouští svého dosavadního in-game leadera Atte "VIDI" Hyväkkä-u, tým to zdůvodňuje ztrátou motivace a neplněním své dosavadní práce.

Koncem května se finská PlayZone zbavila Miikka "dRiim" Toroi-e, který bohužel neměl motivaci hrát CS na vyšší úrovni. Místo něho přišel k týmu Joni "Freon" Huumo a pozice in-game leadera připadla právě výše zmíněnému Atte "VIDI" Hyväkkä-ovi. Ten na své pozici bohužel selhal a společně se ztrátou motivace se musel  z týmu ztratit i on sám.

"Poté, co se VIDI stal novým in-game leaderem, přišlo pár pozitivních výsledků, ovšem né všechno vypadalo skvěle, jak se navenek zdálo. Jak čas pokračoval, hráčům se přestávalo líbit, jak Atte přestával být aktivní a začínal ztrácet motivaci," tak zní prohlášení na stránkách Playzone.

Sestava PlayZone.fi

{#Finsko} Otto "danzer" Dimitrow
{#Finsko} Jirka "jigetus" Rythi
{#Finsko} Kimmo "BASiC" Fagerholm
{#Finsko} Miikka "dRiim" Toroi
{#Finsko} Joni "Freon" Huumo

Mikka se vrací na místo činu

Novým vůdcem se stává Joni "Freon" Huumo a své spolubojovníky povede do akce už na blížícím se turnaji ESWC, přičemž tým ještě čekají dva zápasy v nordické EPS.

Zdroj: HLTV
Štítky: Playzone.fi