Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro DreamHack rozlosovány

13. 6. 2010 | 02:42 Counter Strike 1.6
DreamHack Summer se nezávratně blíží, důkazem tomu mohou být skupiny, které dnes v odpoledních hodinách organizátoři turnaje rozlosovaly.Největší LAN světa, DreamHack, se jako obvykle koná ve švédském Jönköpingu. Do jeho začátku zbývá pouhý týden a my vám přinášíme složení skupin týmů, které se již stihli kvalifikovat do hlavního turnaje.
Výchozí obrázek

DreamHack Summer se nezávratně blíží, důkazem tomu mohou být skupiny, které dnes v odpoledních hodinách organizátoři turnaje rozlosovaly.

Největší LAN světa, DreamHack, se jako obvykle koná ve švédském Jönköpingu. Do jeho začátku zbývá pouhý týden a my vám přinášíme složení skupin týmů, které se již stihli kvalifikovat do hlavního turnaje.

Skupina ASkupina B
{#Švédsko} fnatic{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Francie} Fair Frag{#Švédsko} Meet Your Makers
{#Švédsko} MUSKELBYGGNING{#Nizozemsko} KaoS
{#World} BYOC{#World} BYOC
  
Skupina CSkupina D
{#Švédsko} SK Gaming{#Dánsko} mTw
{#Švédsko} Concode{#Švédsko} H2k Gaming
{#Turecko} DarkPassage{#Belgie} Antwerp Aces
{#World} BYOC{#World} BYOC

Dvanáctku týmů doplní čtyřka celků z BYOC kvalifikace, kam se zaregistrovala i česká sekce týmu eSuba. Už teď je ale jedním z favoritů na postup do hlavní fáze, avšak cesta našeho zástupce bude velmi trnitá.

Do BYOC kvalifikace se už nyní přihlásila finská jednička PlayZone.fi, norští Online-Kingdom nebo Against All Authority z Francie. A aby toho nebylo málo, tak do bojů zasáhne i dvojice švédských týmů Stockholm Angels a Vital Gaming, kteří patří k tradičním účastníkům Inferno Online League.

DreamHack Summer začíná už devatenáctého června a týmy v hlavním turnaji budou bojovat o celkových 12.700€, které doplní skvělé hardwarové ceny.