Přejít k hlavnímu obsahu

MSR 2010 - NecroRaisers vítězí

19. 6. 2010 | 17:52 Counter Strike 1.6
Zítřejší den bude v bratislavské herně STORM opravdu hektický. Do centra slovenského progamingu se totiž sjede na dvanáct týmů a osm účastníků, aby se zúčastnilo velkého finále ESL Mistrovství Slovenska 2010.UPDATE 20.6.'10 - 00:00 - Konečné pořadí: 1. NecroRaisers 2. eXtatus 3. eMinistry(Suicide) 4. AA.SixSeriesUPDATE 19.6.'10 - 23:17 - NecroRaisers potvrzují roli favorita a poráží eXtatus v poměru 2-0 na mapy. Hráčům gratulujeme!
Výchozí obrázek

Zítřejší den bude v bratislavské herně STORM opravdu hektický. Do centra slovenského progamingu se totiž sjede na dvanáct týmů a osm účastníků, aby se zúčastnilo velkého finále ESL Mistrovství Slovenska 2010.

UPDATE 20.6.'10 - 00:00 - Konečné pořadí: 1. NecroRaisers 2. eXtatus 3. eMinistry(Suicide) 4. AA.SixSeries

UPDATE 19.6.'10 - 23:17 - NecroRaisers potvrzují roli favorita a poráží eXtatus v poměru 2-0 na mapy. Hráčům gratulujeme!

UPDATE 19.6.'10 - 21:32 - eXtatus poráží AA.SixSeries v prodloužení a vyhrávají celkově 2-0. Finále slovenského MS bude mít ryze české finále. Vsázejte!

UPDATE 19.6.'10 - 21:23 - Tým NecroRaisers vítězí nad Suicide a dostává se do finále MSR 2010. Zápas mezi eXtatus a AA.SixSeries se prodlužuje na druhé mapě.

UPDATE 19.6.'10 - 17:48 - Můžete vsázet! Máme dané dvojice týmů a hrát se bude nejspíš od 18:45. Navštivte naše sázky a vsaďte si!

UPDATE 19.6.'10 - 17:10 - Na místě už jsou týmy AA.SixSeries a Suicide. Čeká se tak na oba české celky eXtatus a NecroRaisers. Už nyní známe IP HLTV - zápasy se budou hrát na cs2.playzone.cz:27001 / cs2.playzone.cz:27002. Již brzy se vám ozveme s dalšími informacemi.

Strastiplná cesta předních celků české a slovenské scény je skoro u konce. Čtyři nejlepší týmy si to zítra večer rozdají v nervy drásajícím finále, odkud pouze jeden tým odejde jako vítěz. Výhodu by měli mít týmy, které postoupili z horního pavouka, tedy klany eXtatus.VE2 a NecroRaisers, ovšem nevyvzpytatelní Suicide a stále zlepšující se AA.SixSeries mohou říci své. Vy fanoušci, jste zvolili za největší favority této FINAL4 český tým NecroRaisers, který na turnaj dorazí v nové sestavě. (čtěte AA.SixSeries a Suicide odcestují do Bratislavy)

Jaké jsou ovšem šance ostatních týmů, pojďme si je rozebrat dopodrobna...

{#Česká Republika} eXtatus.VE2

Sestava - BERRY, LogeN, LaN, hekor, Petr.D

Tým eXtatus se v poslední době vyhýbal více akcím najednou a zaměřil se především na trénink, což se týmu okolo Davida "BERRY" Mesteka vydařilo. Týmu se sice nezadařilo v zápase se SnoopyGame, ale následná kontumace v jejich prospěch jako by byla fackou, kterou tento nadějný tým potřeboval. Poražení fRozenriders a AA.SixSeries je důkazem, že i s tímto týmem se musí počítat.

Šance na vítězství - 20%

{#Česká Republika} NecroRaisers

Sestava - zEro, Pepik, arsas, small, Fantomas

Druhý tým, který prošel na LAN skrz horní část pavouka. Vysoce zkušený klan, který vždy na LANu předváděl skvělé výkony především díky kapitánu Tomáši "zEro" Bojanovskému, který umí pořádně rozhecovat své spoluhráče do závratných výšin. NRka navíc posílila, když z konkurenčních (rozpadlých) Defeaters přetáhli dvojici small-Fantomas, kteří patří k nejlepším hráčům na česko-slovenské scéně. Jednoznačný favorit LAN finále.

Šance na vítězství - 40%

{#Slovenská Republika} Suicide

Sestava - X-RaY, StaN, will, benq1, gioTive

Jediný slovenský tým, který se dokázal probojovat tak daleko. "Domácí" výběr se bude zajisté snažit prezentovat na co nejlepší úrovni, přeci jen už víme, že slovenský tým umí potrápit každého silného soupeře, ovšem dokáže také prohrát nebo remizovat se slabšími. Otázkou také je, jak si povede na své možná poslední akci Stano "StaN" Levan, který se rozhodl skončit s hraním?

Šance na vítězství - 25%

{#Česko + Slovensko} AA.SixSeries

Sestava - ptex, ppk, Superstar, slaYer, peHacko

Anonymní Alkoholici, to je případ který se jen tak nevidí. Tým, který spíše proslul svou online hrou, se dostal na LAN finále, které by mělo konečně ukázat, jak na tom tento celek je. Hlavní opora týmu, Petr "ptex" Tomášek, by měl dovést svůj tým konečně k první zdařilé akci, neboť na květnovém MZH turnaji tým vypadl bohužel už ve čtvrtfinále.

Šance na vítězství - 15%

Harmonogram a pravidla této finálové čtyřky je následující. V šest hodin večer vypukne první kolo single elimination pavouka, kde se střetne vždy jeden tým z WB s celkem z LB a zápas se bude hrát stylem BO3. Finále je pak naplánované na osmou hodinu, kde se střetnou vítězové předešlých bitev opět na dvou (třech) mapách. Nezapomeňte si vsadit na vítěze pomocí našich sázek.

Všem účastníkům finálového dne MSR 2010 přejeme hodně štěstí a ať se domů vrátí jen s těmi nejlepšími pocity.

Zdroj: ESL