Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Premiership Season I

28. 6. 2010 | 19:34 Counter Strike 1.6
Tisková zpráva - Zatímco 1v1 AIM žebříček a naše NightCupy šlapou celkem dobře, rozhodli jsme se k vytvoření speciálního turnaje. Není to turnaj nebo žebříček jako každý jiný, ale mix obojího. Dámy a pánové, je mi ctí pozvat vás do první Premiership sezóny!Co je Premiership?Nejprve bude turnaj hrán po dobu několika týdnů (jedna sezóna). Zápasy budou po dobu všech sedmi dní. Počet hráčů, kteří se mohou účastnit první sezóny je 16. Tím pádem budou přítomny 4 divize po 4 hráčích (4*4).
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Zatímco 1v1 AIM žebříček a naše NightCupy šlapou celkem dobře, rozhodli jsme se k vytvoření speciálního turnaje. Není to turnaj nebo žebříček jako každý jiný, ale mix obojího. Dámy a pánové, je mi ctí pozvat vás do první Premiership sezóny!

Co je Premiership?

Nejprve bude turnaj hrán po dobu několika týdnů (jedna sezóna). Zápasy budou po dobu všech sedmi dní. Počet hráčů, kteří se mohou účastnit první sezóny je 16. Tím pádem budou přítomny 4 divize po 4 hráčích (4*4).

Všechny zápasy budou hrány v rozdílných skupinách, hráči kteří skončí na prvním a druhém místě v jejich skupině na konci sezóny, se automaticky kvalifikují do další sezóny Premiership. Samozřejmě zde bude také playoff, které rozhodne o celkovém vítězi.

Ukázka žebříčků (divizí) a seznam všech zápasů první sezóny Premiership.

  • 3. července 2010
  • 16 hráčů
  • Registrace na stránkách ESL.eu
  • Cena pro nejlepšího hráče - CS EPS 1000 fps server na 1 měsíc

Všechny informace naleznete na stránkách esl.eu

Text by xethjeh

Zdroj: ESL
Štítky: ESL